NaslovnicaVijestiAfera na vidiku: Messi dobio glasove koji uopšte nisu bili namijenjeni njemu

Afera na vidiku: Messi dobio glasove koji uopšte nisu bili namijenjeni njemu

Nedavni događaj koji je organizovala FIFA-a u Milanu, na kojem su podijeljene nagrade za najbolje igrače godine, vjerovatno će poprimiti novu dimenziju. Na internetu se pojavio dokaz da je pobjednik dobio glasove koji mu nisu uopšte bili namijenjeni.

ZAHTJEV LIONEL MESSIJA

Sve više prašine raste kao rezultat nedavnog događaja koji je organizirala FIFA u Milanu, gdje su, između ostalog, podijeljene nagrade za najboljeg pojedinca u prethodnoj godini. Lionel Messi izabran je za najboljeg na svijetu, a sada postoje dokazi da je Argentinac dobio glasove koji mu nisu bili uopšte namijenjeni.

DOBRE VIJESTI ZA REAL PRED MADRIDSKI DERBI: Protiv Atletica će u subotu biti autsajder, a u sastav im se vraćaju dvije zvijezde!

Kapetan Nikaragve Juan Berrera i trener Sudana Zdravko Lugarošić ostali su šokirani objavljenim glasovima. Berrera je na Twitteru napisao da su “glasovi za nagradu The Best bili lažni”, dok je Lugarošić nepobitan dokaz pogreške objavio i priložio medijima.

Sudanski selektor naslikao je dovršeni glasački listić, gdje se jasno vidi da je svoje glasove dao Mohamedu Salahu, Sadiu Maneu i Kylianu Mbappeu, a na Fifinoj zvaničnoj stranici je napisano da se selektor Sudana odlučio za Messija, van Dijka i Manea.

Da li bi rezultat bio drugačiji, vjerovatno nikada nećemo saznati ali moramo priznati da je ovogidišnja gala veče FIFA-e – apsurd!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!