NaslovnicaVijestiAGENT DYBALE PRIZNAO: "On ima velikih problema sa Ronaldom. Nije sretan u...

AGENT DYBALE PRIZNAO: “On ima velikih problema sa Ronaldom. Nije sretan u Juvetusu.”

Prva sezona Cristiana Ronalda sa Juventusom je bila mješovita. Dok je Portugalac postizao golove u Italiji i osvojio još jedan naslov lige, njegova glavna ambicija je bila kontinentalna dominacija sa Bianconerima , međutim, završena je u naglom stilu.

Agent Dybale priznao

Mnogi su vidjeli Juventusa kao jasnog favorita za osvajanje natjecanja prije nego što su izbačeni od Ajaxa.

Gol glavom Matthijsa de Ligta u Torinu je zapečatio sudbinu Juventusa i Ronalda, što je učinilo njihov posljednji mjesec nogometa vrlo dosadnim.

Titula Serije A je riješena već od Božića, dok klub nije imao utakmice u kupu Italije, nakon što ih je Atalanta elminirala.

Kao takva, mnogo je pozornosti tijekom posljednjih nekoliko mjeseci i tjedana bilo na tome kako će Juventus preokrenuti svoju trenutnu situaciju tijekom ljeta.

Aaron Ramsey već dolazi iz Arsenala u slobodnom transferu i pčekuje se da će doći do još značajnijih transfera.

I jedan od tih izgleda kao da će biti Paulo Dyabala, koji je imao groznu sezonu nakon Ronaldovog dolaska, postigavši samo pet golova u 28 utakmica u Seriji A.

Najnoviji komentari dolaze od njegovo agenta i o Juventusovoj smionoj odluci da dovede Portugalca u klub.

“Nema problema sa Ronaldom van terena, problemi su na terenu”, izjavio je Gustavo Dybala za Radio Impac Cordoba. “Ne možete pobijediti Ronalda, a Paulo je mlad.”

“Velika je mogućnost da će Paulo napustiti Juve, treba mu promjena. Nije sretan i nije jedini koji će otići. Mnogi igrači su nezadovoljni Juventusom, a ne samo Paulo.”

“Bio je vrlo sretan u Italiji, ali sada nije.”

To je, nažalost, utjecaj koji će imati igrač poput Ronalda, jer će bez sumnje biti zvijezda i žarište tima.

Prije dolaska, taj je položaj pripadao Dybali i postao je jedan od najboljih europskih igrača.

Elita Premier lige, Atletico Madrid i mnogo ostalih europskih klubova su ga pratili neko vrijeme, a ovog ljeta će izgleda taj rat za Dybalin potpis konačno početi.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!