NaslovnicaVijestiAGENT DYBALE STIGAO U ENGLESKU: Argentinac uskoro potpisuje za novi klub!

AGENT DYBALE STIGAO U ENGLESKU: Argentinac uskoro potpisuje za novi klub!

Prema pisanju engleskih i talijanskih medija, agent zvijezde Juventusa Paula Dybale danas je stigao u Englesku kako bi održao pregovore sa čelnicima Manchester Uniteda oko mogućeg transfera Argentinca na Old Trafford.

Agent Dybale stigao u Manchester

Navodno, moglo bi doći doći do direktne zamjene Dybale i Romelua Lukakua, za kojeg je zainteresiran trener Juventusa Maurizio Sarri. Kako izvještava novinar Gianluca Di Marzio, Dybalin agent Mariano je već stigao u Manchester kako bi dogovorio osobne uvjete sa čelnicima engleskog velikana.

U izvješću piše kako 25-godišnjak još uvijek nije donio konačnu odluku gdje želi nastaviti karijeru, te da čeka službenu ponudu ‘Crvenih vragova’ nakon čega će odlučiti da li ostaje ili ide na Old Trafford.

I dok je Lukaku postigao 27 golova u svojoj debitantskoj sezoni u Manchester Unitedu, prošle sezone je postigao razočaravajućih 15 golova, te nije u planovima Ole Gunnara Solskjaera, koji preferira Marcusa Rashforda ispred njega.

Sa dovođenjem Lukakua se također u posljednje vrijeme povezuje i Inter, sa kojim je Belgijanac navodno već postigao dogovor. Međutim, klubovi još uvijek nisu ni blizu dogovora, s obzirom da je Inter ponudio tek 60 miliona eura, daleko manje nego što u Unitedu traže za napadača.

O dovođenju Romelua predsjednik talijanskog kluba Beppe Marotta je rekao: “Trenutno smo u jako dobroj financijskoj situaciji, ali moramo imati neke granice. Klub je napravio velika ulaganja i vjerujemo da smo u dobroj situaciji kada su u pitanju ovi pregovori.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!