NaslovnicaVijestiAgent Karima Benzeme objavio dokaze o ozljedi i šokirao Francusku

Agent Karima Benzeme objavio dokaze o ozljedi i šokirao Francusku

Karim Djaziri, agent Karima Benzeme dolio je ulje na vatru nakon kontroverznog oproštaja napadača Real Madrida od francuske reprezentacije, objavivši rezultate pretraga nakon ozljede zbog koje je jedan od najboljih igrača svijeta morao propustiti Svjetsko prvenstvo.

“Ovo sam objavio, ali prvo sam konzultirao tri stručnjaka koji su potvrdili dijagnozu da je Benzema mogao biti spreman od osmine finala. Zašto ste tražili od njega da tako brzo ode?”, pita se u jasnoj aluziji na izbornika Didiera Deschampsa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nedugo zatim oglasio se i sam Benzema koji je ponovno prozvao trenera Francuske.

“Jer kad ga jednom pogledate, znate!”, napisao je Benzema i tako nastavio rat s Deschampsom koji traje od završetka Svjetskog prvenstva, nakon čega je napadač Reala objavio niz poruka na društvenim mrežama.

Benzema je za Francusku odigrao 97 utakmica i postigao 37 golova. Svakako, ostat će upamćeno da za Tricolore nije igrao šest godina, da bi se vratio 2021. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!