NaslovnicaVijestiAGENT OČEKUJE PONUDU UNITEDA: Crveni đavoli dobili zeleno svjetlo - dovode zvijezdu...

AGENT OČEKUJE PONUDU UNITEDA: Crveni đavoli dobili zeleno svjetlo – dovode zvijezdu od 54 milijuna funti!

Očekuje se kako će Manchester United uskoro poslati ponudu za veznog igrača Sportinga iz Lisabona Bruno Fernandesa i mogli bi sklopiti posao za oko 54 milijuna funti.

AGENT OČEKUJE PONUDU

Prema riječima Duncana Castlesa, Crveni đavoli će izgleda ostvariti određeni napredak u ovom transferu, jer je Fernandesov agent obavijestio Sportinga da bi se uskoro trebala pojaviti ponuda za igrača.

Manchester United već dulje vrijeme je često povezan sa portugalskim internacionalcom, a teško je znati koliko dobro napreduje posao zbog niza neznatno proturječnih izvješća.

Rovaniemi – Aberdeen: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Europsku ligu!

Prema izvješću koje je jučer objavio Jornal da Noticias, kako se prenosi u Sport Witness, od Uniteda se očekivalo da moraju platiti oko 63 milijuna funti kako bi uvjerili Sportinga da ga proda.

Međutim, Castles sada misli da se naknada malo snizila, što je u skladu sa onim što je Simon Peach rekao za United Stand u nedavnom videu u nastavku:

Novinar, koji ima bliske veze sa Manchester Unitedom, izjavio je da Sporting mora prodati i da će Fernandesova vrijenost vjerojatno da se spusti do kraja ovog transfernog roka.

To je možda situacija u kojoj se sada nalazimo i navijači Uniteda će se nadati da će dogovor za razumu cijenu sada biti uskoro završen, jer je Independent nedavno tvrdio da je klub uvjeren da će ga dovesti.

24-godišnji ofanzivni vezni igrač izgleda idealan za potrebe Ole Gunnar Solskjaera nakon što je postigao 28 golova i 14 asistencija prošle sezone.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!