NaslovnicaVijestiAgent otkrio: Evo gdje će Fernando Torres nastaviti karijeru!

Agent otkrio: Evo gdje će Fernando Torres nastaviti karijeru!

Legendarni napadač Atletico Madrida i bivši reprezentativac Španjolske Fernando Torres prije nekoliko dana i službeno je potvrdio kako će na kraju sezone napustiti madridski klub, nakon što mu istekne ugovor.

Torres napušta Atletico

Bivši igrač Liverpoola i Chelseaja u Atletico se vratio, prvo na posudbu 2015. godine, a potom su čelnici kluba otkupili njegov ugovor godinu dana kasnije.

Njegov agent Antoni Sanz otkrio je kako će 34-godišnjak predstojećeg ljeta karijeru najvjerovatnije nastaviti u MLS-u ili kineskoj Superligi, te da će sigurno napustiti Europu. U izjavi za španjolske medije, on je rekao: “Još uvijek nije poznat sljedeći klub, ali imamo nekoliko ideja. Jedna od mogućnosti su Sjedinjene Američke Države, a druga Kina, ne Europa, niti Bliski Istok.”

[su_no1forfootball]

Torres, koji je profesionalnu karijeru započeo upravo u Atletico Madridu, igrao je jako malo ove sezone. Od prve minute je započeo tek tri utakmice u La Ligi, a bilo je jasno kako će otići već u zimskom prelaznom roku, kada se u klub vratio Diego Costa iz Chelseaja.

Od povratka u Atletico, Torres je postigao ukupno 34 gola u svim takmičenjima, dok je ranije u karijeri postigao ukupno 91 gol prije nego što je otišao u Premier ligu 2007. godine. On još uvijek nije osvojio niti jedan trofej u dresu ‘Jorgandžija’, ali bi se to moglo promijeniti ove sezone s obzirom da je Atletico Madrid jedan od favorita za osvajanje Europske lige. Tim Diega Simeonea večeras igra uzvratnu utakmicu četvrtfinala protiv Sportinga iz Lisabona, a u prvoj utakmici odigranoj u Madridu slavili su rezultatom 2-0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!