NaslovnicaVijestiAgent otkrio Gvardiolove planove za sljedeće ljeto: Žele ga najveći svjetski klubovi

Agent otkrio Gvardiolove planove za sljedeće ljeto: Žele ga najveći svjetski klubovi

Odličnim igrama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje je Hrvatskoj pomogao u četvrtfinalu, Joško Guardiol potvrdio se ne samo kao jedna od najvećih mladih zvijezda svjetskog nogometa, već i kao jedan od najboljih braniča uopće. Zbog toga je interes najvećih svjetskih klubova sve izraženiji te ga se povezuje s Chelseajem, Real Madridom, Barcelonom, Manchester Unitedom i Tottenhamom.

20-godišnji Zagrepčanin tek je nedavno potpisao novi ugovor s RB Leipzigom koji ga s njemačkim klubom veže do 2027. godine, a njegov agent Marjan Šišić naglasio je kako ne postoji izlazna klauzula kojom bi ga se moglo odvesti za “sitniš” poput Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund, kako su pisali neki mediji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Što se tiče mogućeg transfera u ljeto 2023., ne žuri nam se i mogu pojasniti da nema dogovora ni s jednim klubom. Naravno, za njega su zainteresirani mnogi vrhunski klubovi, ali Joško ima dugoročni ugovor s Leipzigom i potpuno je sretan tamo. Nevjerojatno se razvija i igra jako dobro pod vodstvom trenera Marca Rosea”, rekao je Šišić novinaru njemačkog Sky Sporta.

Chelsea navodno vidi Gvardiola kao prioritet sljedećeg ljeta, a Englezi pišu da za njegovo privlačenje koriste i Matea Kovačića. S druge strane, Luka Modrić mu ne mora “prodavati” Real Madrid.

“Luka mi ne treba ništa govoriti o Real Madridu, nema potrebe jer sve znam. Znam da je to najveći klub na svijetu i kako je dobro kad te povezuju s njim”, komentirao je nedavno Gvardiol.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!