NaslovnicaVijestiAgent potvrdio: Ibrahimović bi uskoro trebao zaigrati u Premier ligi!

Agent potvrdio: Ibrahimović bi uskoro trebao zaigrati u Premier ligi!

Napadač Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović idealno bi se uklopio u Premier ligu, izjavio je njegov agent Mino Raiola.

ibrahimovic

Švedskoj zvijezdi ugovor sa “parižanima” ističe na kraju ove sezone a njegova budućnost za sada je nepoznata. U posljednje vrijeme se povezuje sa povratkom u AC Milan, a sam Ibrahimović je izjavio da bi mogao igrati i u MLS-u, kao i u Kataru.

Njegov agent ipak smatra da bi engleski nogomet bio idealan za njegovog klijenta, te da bi se Ibrahimović odlično uklopio u Premier ligu.

“Volio bih ga vidjeti u Premier ligi. Mislim da se tamo igra nogomet koji njemu odgovara zbog fizičke snage koju posjeduje, te sposobnosti i tehnike. Stadioni sa fantastičnom atmosferom su ono što ga dosta privlači. Teško je sada procijeniti gdje će nastaviti karijeru jer prvi put u životu želi biti slobodan igrač, tako da može otići gdje hoće i raditi što god želi.”

“Imamo dosta ponuda na stolu, ali on još uvijek nije odlučio. Hoće li preći u Englesku? U teoriji to je odlična opcija, ali on će sam o tome odlučiti, jer ima dosta zainteresovanih klubova za njegove usluge.”

Ibrahimović je odbacio mogućnost odlaska iz PSG-a prije isteka ugovora, a Raiola je također potvrdio da 34-godišnjak neće napustiti Park prinčeva u zimskom prijelaznom roku.

“On će sigurno ostati u Paris Saint-Germainu do kraja sezone. Želi ispoštovati ugovor do kraja, a i oni njega žele u klubu. U veoma dobrom odnosu je sa svima u klubu, tako da za sada neće napustiti klub.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!