NaslovnicaVijestiAgent Velšanina: Bale u Juventusu?! SVE JE MOGUĆE!

Agent Velšanina: Bale u Juventusu?! SVE JE MOGUĆE!

Nakon ljetnog transfera Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus, bilo je jasno da će Gareth Bale postati vođa Bijelog balet. Međutim, vrlo lako se može desiti da će i on krenuti putem Portugalca.

Velšanin je dobro započeo u sezoni i svakako pripada onima koji predstavljaju stupove trenutne momčadi Real Madrid. Gareth Bale polako postaje moderna ikona Bijelog balet, ali prašinu je podigao njegov agent, Jonathan Barnett, koji kategorički nije opovrgao mogućnost prelaska u Juventus.

BIVŠI DIREKTOR TALIJANSKOG VELIKANA PRIZNAO: Cristiano Ronaldo je trebao doći kod nas, a ne u Juventus!

Ništa nije nemoguće. Gareth je trenutno veoma sretan u Madridu, ali kada govorimo o nogometnom tržištu, tada znamo da ništa nije nemoguće. Ronaldov odlazak je veliki gubitak za Real jer je Gareth volio igrati s njim, ali unatoč tome on je sretan jer je član jednog od najvećih klubova na svijetu„ rekao je Barnett za Tuttosport.

Istina je da su o selidibi u Seriju A počele razmatrati i druge globalne superzvijezde, nakon prelaska Ronalda u Juventus, što u prošlosti nije bilo tako. Szczęsny? On je Juventusov broj jedan i sigurno ostaje u klubu. On je vratar koji spada u klasu vratara u koju spadaju Alisson, Oblak, Neuer ali nije na prodaju„ rekao je agent Balea i Sczesnya.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!