NaslovnicaVijestiAGENT VELŠANINA PRIZNAO: Gareth Bale bi mogao tamo nastaviti svoju karijeru!

AGENT VELŠANINA PRIZNAO: Gareth Bale bi mogao tamo nastaviti svoju karijeru!

Agent Garetha Balea danas je dao zanimljiv intervjuu, u kojem je otkrio kako je Velšanin trenutno jako sretan u Real Madridu, te je odbio negirati mogućnost da on jednog dana ode u Seriju A, izjavivši kako ništa nije nemoguće.

Bale bi mogao otići u Seriju A

29-godišnjak se ponovo počeo povezivati sa odlaskom sa Santiago Bernabeua, nakon što su u proteklih nekoliko prelaznih rokova interes za njega pokazivali Manchester United i Bayern Munchen. Ipak, on je u ovom trenutku u potpunosti fokusiran na Real Madrid, gdje sada važni za možda i ključnog igrača, otkako je proteklog ljeta tim napustio Cristiano Ronaldo.

Bale pokušava ispuniti tu prazninu koju je Portugalac ostavio, a njegov agent Jonathan Barnett ne isključuje mogućnost njegovog odlaska također u Seriju A, gdje je i Ronaldo otišao. On je u intervjuu za Tuttosport rekao: “Gareth Bale je jako sretan u Real Madridu, ali ukoliko govorimo o njegovoj budućnosti, onda ništa nije nemoguće na današnjem transfer tržištu. Odlazak Ronalda je bio veliki gubitak za Real Madrid. Gareth je uživao igrati sa njim, ali je sretan zbog njega jer je otišao u vrhunski klub. Istina je da otkako je Ronaldo stigao u Seriju A, mnoge druge zvijezde također razmišljaju o dolasku ovdje.”

I dok je nagovijestio kako bi Bale mogao tražiti novi izazov u skorijoj budućnosti, Barnett je u potpunosti isključio mogućnost promjene kluba njegovog drugog klijenta, a riječ je o Wojciechu Szczesnyju. On je strpljivo čekao na odlazak legendarnog Gianluigija Buffona iz Juventusa, a sada kada je prvi izbor na golmanskoj poziciji, nema nikakvu namjeru napuštati ‘Staru damu’. O njemu je Barnett rekao: “On je Juventusov broj jedan, i sto posto ostaje u klubu. On je u rangu golmana kao što su Alisson, Kepa Arrizabalaga i Jan Oblak, i nije na prodaju.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!