NaslovnicaVijestiAgent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub ovog ljeta

Agent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub ovog ljeta

Vezni igrač Galatasaraya i nizozemski reprezentativac, Wesley Sneijder, želi preći u Sampdoriju ovog ljeta, potvrdio je njegov agent Gudo Albers.

Agent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub

Za njega je interes u posljednjih nekoliko sedmica pokazao klub iz MLS-a Los Angeles FC, međutim, uprkos tome, Sneijder se želi vratiti u Italiju nakon razočaravajuće sezone u turskoj Superligi u kojoj je njegov klub završio na četvrtom mjestu.

Njegov agent Guido u izjavi za Football Italiju je rekao: “Wesley želi otići u Sampdoriju. U ovom trenutku to je njegov prioritet, pored ostalih potencijalnih rješenja izvan države.”

“Wesley je uvijek dobijao podršku navijača gdje god je otišao, nikada nije imao problema s tim.”

Prije prelaska u Galatasaray, Sneijder je u dresu Intera osvojio šest titula, uključujući trostruku krunu u sezoni 2009/10.

Prošle sezone, uprkos tome što ima 33 godine, nizozemski reprezentativac je kreirao najviše prilika od svih suigrača, ukupno 75, te je upisao ukupno 15 asistencija u Superligi.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!