NaslovnicaVijestiAgent zvijezde Intera potvrdio: On odlazi iz kluba ovog ljeta!

Agent zvijezde Intera potvrdio: On odlazi iz kluba ovog ljeta!

Agent veznjaka Intera Evera Banege je potvrdio da je njegov klijent blizu povratka u Sevillu, iz koje je stigao u talijanski klub prošlog ljeta.

Banega se vraća u Sevillu

Argentinski reprezentativac je stigao na Giuseppe Meazzu prošlog ljeta nakon što mu je istekao ugovor sa andaluzijskim klubom, ali po svemu sudeći nakon samo jedne sezone provedene u Italiji igrač će se vratiti u Španjolsku.

Cijena transfera bi trebala iznositi oko 9 miliona eura, a interes za njega je pokazao također i Espanyol.

Banegin agent Marcelo Simonian izjavio je za talijanske medije: “Ever će se 99 posto vratiti nazad u Španjolsku i to za cifru znatno nižu od 13 miliona eura, koja se posljednjih dana spominje u medijima.”

“Dogovor sa klubom je već postignut. Za Banegu je Sevilla uvijek bila i uvijek će biti njegov dom. To nije rekao samo meni, već svima koji su ga to pitali.”

“Imao je priliku igrati u Italiji i sada je napokon shvatio vrijednost svog doma, Seville, gdje se osjeća bolje i gdje ga ljudi cijene.”

28-godišnjak je imao dosta uspjeha u dvije sezone provedene u Sevilli. Pomogao je klubu da u obje sezone osvoji Europsku ligu.

Ipak, statistika pokazuje da je Argentinac imao puno bolju prošlu sezonu u Interu, nego sezonu ranije u Sevilli. Postigao je više golova, upisao više asistencija, kreirao sveukupno više prilika za sebe i svoje suigrače, te imao i bolji omjer tačnih dodavanja.

[su_bonus]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!