NaslovnicaVijestiAGENT ZVIJEZDE IZ BARCELONE TVRDI: Sastao se sa PSG-om, Cityjem i Chelseajem...

AGENT ZVIJEZDE IZ BARCELONE TVRDI: Sastao se sa PSG-om, Cityjem i Chelseajem – City spreman ponuditi 95 milijuna eura!

Ousmane Dembele je navodno riskirao da naljuti Barcelonu, jer tvrdi da se njegov agent sastao sa čelnicima PSG-a, Manchester Cityja i Chelseaja.

AGENT ZVIJEZDE

22-godišnjak se trenutno nalazi van terena zbog ozljede, dok je do sada bio ograničen na samo devet nastupa ove sezone, postigavšri samo jedan gol.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


To je uglavnom bila priča o njegovoj čaroliji sa katalonskim divovima, ali on i dalje vjerojatno ostaje ključna figura za Ernesta Valverdea sa njegovom sposobnošću da ponudi drugačiju dinamiku u napadu.

Međutim, prema El Desmarqeu, njegov agent Moussa Sissoko sastao se sa dužnosnicima PSG-a, Manchester Cityja i Chelseaja bez dopusta Barcelone, pa bi to sada moglo stvoriti veliki problem između odgovarajućih ekipa.

Predlaže se da će Francuz otići na kraju sezone, iako  će Barcelona umjesto toga dovesti Neymara ili Lautara Martineza, dvojicu igrača za koje je Lionel Messi tražio da pojačaju njihove napadačke mogućnosti.

Što se tiče Dembelea, napominje se da bi Manchester City i Pep Guardiola mogli biti najpovoljnija ekipa za njega bez obzira na njegove probleme sa ozljedama u Barceloni, s tim da gornje izvješće dodaje da bi mogli ponudit čak 95 milijuna eura za njega.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!