NaslovnicaVijestiAgent zvijezde Juventusa zatražio sastanak sa klubom: Ne želi provesti više ni...

Agent zvijezde Juventusa zatražio sastanak sa klubom: Ne želi provesti više ni minute u Staroj dami!

Agent veznjaka Juventusa Emre Cana je navodno zamolio divove iz Torina za sastanak kako bi razgovarali o budućnosti njegovog klijenta.

Agent zvijezde Juventusa

Za 26-godišnjaka je to dosad bila frustrirajuća sezona, jer je tijekom svih natjecanja bio ograničen na samo osam nastupa tijekom cijele godine, jer nije odgovarao planovima Maurizia Sarrija.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Njegove nade za redovnom minutažom su pretrpjele veliki udarac prošlog ljeta kada su Aaron Ramsey i Adrien Rabiot stigli kako bi dodali još konkurencije za mjesta u sredini terena, a nakon što je nije registriran ni za Ligu prvaka u Juventusu, stvari se naizgled nisu poboljšale.

Nije mogao ući ni sa klupe u talijanskom kupu i pobjedi nad Udineseom sredinom tjedna, pa sada Gol izvještava da njemački internacionalac sada želi otići i igrati na redovnoj bazi u neki drugi klub, te je agent Emre Cana tražio sastanak sa Juventusom kako bi razgovarali o njegovoj budućnosti.

Primjećeno je da je važan faktor to što će Can sada riskirati da propusti EURO 2020 zbog nedostatka minutaže, ali možda bi ga siječanjski transfer na drugo mjesto mogao vratiti u pozitivnu poziciju.

Ipak, čini se da njegovo vrijeme u Juventusu nije prošlo onako kako je planirano, iako je prošle sezone nastupio 37 puta pod Massimilianom Allegrijem, on jednostavno nije uspio dokazati koliko je vrijedan Sarriju, a čini se i neprestano odbijanje od Juveovog šefa sada bi moglo dovesti do mogućeg odlaska ovog mjeseca.

S Rabiotom, Ramseyjem, Blaiseom Matuidijem i Miralemom Pjanićem koji su u sastavu ispred njega, čini se da se njegova situacija uskoro neće promijeniti.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!