NaslovnicaVijestiAgent zvijezde Milana potvrdio: Dobio je ponude nekoliko velikih klubova!

Agent zvijezde Milana potvrdio: Dobio je ponude nekoliko velikih klubova!

Napadač AC Milana Carlos Bacca mogao bi napustiti klub ovog ljeta, potvrdio je njegov agent Sergio Barilla.

Carlos Bacca blizu odlaska iz Milana

Glavni razlog je taj što je 30-godišnjak zabrinut zbog minutaže koju će dobiti sada kad su Rossoneri doveli novog napadača Andrea Silvu iz Porta.

21-godišnji Silva je jučer potpisao ugovor sa talijanskim velikanom, a s obzirom da je cijena tog transfera čak 38 miliona eura, za očekivati je da će Portugalac dobiti dosta prilika sljedeće sezone.

Bacca je u sezoni iza nas ukupno 34 puta nastupio u svim takmičenjima u dresu Milana, te postigao 14 golova i upisao tri asistencije.

“Francuska liga je sada jedna od najboljih liga u Europi, a Carlos želi nastaviti igrati u dobroj ligi”, rekao je Barilla za Footmercato nakon potvrde dolaska Silve.

“Dobio je ponude i izvan Europe, ali mi je rekao da nije zainteresovan. Novac trenutno nije njegov prioritet, želi ostati u Europi.”

Barilla nije potvrdio koji tačno klub iz Francuske je pokazao interes za njegovog klijenta, ali priznaje da bi do transfera vrlo lako moglo doći.

“Francuska je jedna od najboljih liga zajedno sa španjolskom, engleskom, pa čak i njemačkom. Trenutačno smo mirni, Carlos je u Milanu. Iz poštovanja prema klubu, podsjećam da još ima tri godine ugovora. Prelazni rok je tek otvoren i nitko ne zna što će se dogoditi u narednih nekoliko sedmica.”

Kolumbijski reprezentativac je navodno zabrinut zbog mogućeg neigranja na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine, a njegova reprezentacija je trenutno drugoplasirana iza Brazila u južnoameričkim kvalifikacijama.

“Najvažnija stvar za igrača godinu dana pred početak Svjetskog prvenstva je da igra redovno. To je sve što nas zanima, on želi igrati što je više moguće.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!