NaslovnicaVijestiAGENT ZVIJEZDE POTVRDIO: Nakon što je kažnjen od strane Uniteda, Milan je...

AGENT ZVIJEZDE POTVRDIO: Nakon što je kažnjen od strane Uniteda, Milan je njegova sljedeća destinacija!

Agent zvijezde potvrdio. Nakon što je kažnjen od strane Uniteda, Milan je njegova sljedeća destinacija! Manchester United još uvijek ne može odahnuti, uprkos tome što se završio prijelazni rok za engleske klubove. Prijelazni rok za Premier ligu je zatvoren, ali to ne znači da neće biti više odlazaka iz kluba.

Agent zvijezde potvrdio

Uznemirena zvijezda Manchester Uniteda, Anthony Martial je sada predmet interesa kluba iz Serije A, izjavio je talijanski dnevnik La Repubblica.

Novine tvrde da je AC Milan poslao upit na adresu Manchester Uniteda za Martiala prije nego što se njihov transferni rok zatvori krajem tjedna.

Jose Mourinho se činio nesretnim zbog izostanaka prvotimskih igrača u predsezonskim prijateljskim utakmicama i porazu protiv Liverpoola. Anthony Martial je napustio turneju kako bi svjedočio rođenju svoje bebe, ali nije se vratio na vrijeme.

[su_bet365_100bonus]

“Anthony Martial ima bebu i nakon što se beba rodila – lijepa beba, zdrava, hvala Bogu, trebao bi biti ovdje, a on to nije,” rekao je Mourinho.

Martial je kasnije propustio treninge i novčano je kažnjen od strane Manchester Uniteda.

Međutim, sada se vratio i trenirao sa prvim timom. Iako je bio na klupi u utakmici protiv Leicestera, on nije igrao.

Anthony Martial je bio u dobroj formi prije dolaska Alexis Sancheza u siječnju. Igrač je postizao golove i prešao na lijevu stranu za Manchester United. Međutim, nakon Sanchezovog dolaska odigrao je malu ulogu i to je rezultiralo da Martialov agent tvrdi da igrač želi otići sa Old Trafforda.

[su_bet365_koeficijenti]

“Nakon razmišljanja o svim čimbenicima i mogućnostima, Anthony želi napustiti Manchester United.”

“Mnogo je čimbenika, a sada je prerano govoriti o njima. Mislim da kada United, najmoćniji klub na svijetu, ne pronađe sporazum nakon osam mjeseci pregovora onda oni zapravo ne žele zadržati tako važnog igrača u svojoj momčadi.”

“Zato je stigla ova odluka – to je dobro promišljena odluka. Svatko ima svoje mišljenje, ali mislim da on treba nastaviti svoju karijeru. Došlo je vrijeme.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!