NaslovnicaVijestiAjax izrasta u ekonomskog giganta: Dovode najtraženijeg Brazilca na tržištu za vrtoglavu...

Ajax izrasta u ekonomskog giganta: Dovode najtraženijeg Brazilca na tržištu za vrtoglavu svotu novca!

Ajax teško financijski konkurira najvećim klubovima, pa se oslanja na inovacije i znanje vodećih ljudi kluba ali i na akademiju iz koje redovno izbacuju vrhunske nogometaše. Nizozemski div sada se odlučio okušati na terenu gdje nisu najjači.

AJAX SE VRAĆA

Reinier Jesus Carvalho smatra se jednim od najperspektivnijih mladih igrača na svijetu. Sedamnaestogodišnjak igra fantastično u Flamengu i iz dana u dan sve je veći broj uglednih europskih klubova koji žele mladog veznjaka dovesti pod svoje okrilje.

Mladi Makedonac Eljif Elmas zbog predugog jezika upao u zamku i automatski dobio kaznu od strane Napolija!

Među njima je i nizozemski div Ajax, koji je poznat kao klub koji izuzetno dobro prodaje igrače. Naravno, u zadnje vrijeme transfer politika Ajaxa se promijenila pa će tako pokušati u svoje redove da dovedu Reiniera.

To bi trebao biti jedan od glavnih zadataka Edwina van der Sara, direktora kluba, koji je nedavno produžio ugovor sa Ajaxom. Van der Sar će pokušati platiti oko 40 milijuna eura za 70 posto prava igrača, no pitanje je je li to dovoljno da se uprava Flamenga odluči da ga proda.

Ukoliko prodaju 70% ugovora nogometaša, to znači da će on ostati i u njihovom vlasništvu, nastupat će za Ajax a od idućeg transfera njima bi pripalo 30%.

Od debija u julu pa do danas, Reineri je odigrao 12 utakmica za Flamengo i postigao četiri pogodka.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!