NaslovnicaVijestiMladi Makedonac Eljif Elmas zbog predugog jezika upao u zamku i automatski...

Mladi Makedonac Eljif Elmas zbog predugog jezika upao u zamku i automatski dobio kaznu od strane Napolija!

I dalje je veoma napeto u Napoliju. Igrači ne smiju davati izjave a Elif Elmas prekršio je ovo pravilo i odmah dobio kaznu.

Situacija u Napoliju izuzetno je napeta, pa je u klub uveden strogi režim kontrole izjava nogometaša. Igrači kluba trenutno čekaju moguću kaznu predsjednika Aurelia De Laurentiisa zbog neposlušnosti i bahatosti, a mladi Eljif Elmas zaslužio je kaznu ranije zbog kršenja klupskih pravila.

City uzvraća udarac Bayernu: Ukoliko želite Sanea, u suprotnom smijeru pošaljite njega!

Mladi nogometaš, koji je prošle sezone nastupao za Fenerbahce, komentirao je situaciju u Napoliju tijekom reprezentativne pauze. Ništa “sočno” nije otkrio, ali ipak dovoljno je rekao zbog čega će biti kažnjen.

“Tek smo na početku sezone. Juventus ima sve kako bi postao prvak, ali može izgubiti naslov. U igri je još momčadi. Napoli, Roma, Inter. Bit će napeto do kraja”, rekao je Elmas, a u roku od nekoliko sati dobio je obavijest od uprave kluba da će biti novčano kažnjen.

Situacija u klubu je uzdrmana zbog protesta ključnih igrača Napolija i otovrene svađe sa predsjednikom kluba koji je najavio kako će do kraja sezone prodati sve nogometaše koji su mu se usprotivili.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!