Marathonbet

Marathonbet kladionica osnovana je 1997. godine te je do danas postala sinonim za klađenje uz prilično visoke, i za kladioničare povoljne, koeficijente.

Marathonbet je renomirana kladionica koja je zadovoljila sve visoke kriterije kako bi mogla poslovati pod licencom koju je izdalo Povjerenstvo Ujedinjenog Kraljevstva (UK) za igre na sreću, te pod licencom Vlade Curacaa.

Marathonbet kladionica

Neki od mnogobrojnih partnera Marathonbet kladionice su i Liverpool, Manchester United, Tottenham i mnogi drugi renomirani nogometni klubovi.

Marathonbet partneri

Marathonbet kladionica

Prepoznatljivi su po izuzetno jednostavnom sučelju kojim dominiraju koeficijenti i bogata sportska ponuda. Koeficijenti su često znatno viši nego u mnogim drugim kladionicama, a uz osnovnu ponudu imaju i izuzetno zanimljive razrade na razne sportove. Na primjer na nogometnim utakmicama, uz uobičajene ponude na zbrog golova, razne obične i azijske hendikepe i sl. moguće je kladiti se koja momčad će imati veći posjed lopte na utakmici, ili npr. dali će Bayern imati veći posjed lopte od 57,5%, na zbroj kornera, zbroj kartona, kao i broj prekršaja na utakmici.

Porto posjed

Uz toliko bogatu ponudu, česte su greške i valuebetovi u ponudi te iskusniji igrači često nalaze odlične koeficijente na određene oklade, koeficijente koje su kod drugih kladionica znatno niži.

Sučelje im je prevedeno na 20-ak jezika među kojima je i hrvatski jezik, tako da je snalaženje po bogatoj ponudi kao i sklapanje oklada izuzetno jednostavno jednostavno. Korisnička služba dostupna je putem chata i emaila, na engleskom jeziku.Svi registrirani članovi ostvaruju brojne pogodnosti, a uz to Marathonbet kladionica svoje vjerne korisnike često nagrađuje i sa besplatnim okladama (freebets). Registriraj se

Marathonbet bonus

REGISTRIRAJ SE

T&C’s Apply. 18+|Gamble Aware.