Marathonbet

Marathonbet kladionica osnovana je 1997. godine te je do danas postala sinonim za klađenje uz prilično visoke, i za kladioničare povoljne, koeficijente.

O Marathonbet kladionici

Marathonbet je renomirana kladionica koja je zadovoljila sve visoke kriterije kako bi mogla poslovati pod licencom koju je izdalo Povjerenstvo Ujedinjenog Kraljevstva (UK) za igre na sreću, te pod licencom Vlade Curacaa.

Marathonbet kladionica sponzor je Manchester Cityju što dovoljno govori o reputaciji koju ova kladionica ima.

Marathonbet

Marathonbet kladionica

Prepoznatljivi su po izuzetno jednostavnom sučelju kojim dominiraju koeficijenti i bogata sportska ponuda. Marathon bet kladionica često svojim igračima daje marathonbet bonus, a za to je naravno neophodna marathonbet registracija.

Koeficijenti su često znatno viši nego u mnogim drugim kladionicama. Uz osnovnu ponudu imaju i izuzetno zanimljive razrade na razne sportove. Na primjer na nogometnim utakmicama, uz uobičajene ponude na zbrog golova, razne obične i azijske hendikepe, moguće je kladiti se koja momčad će imati veći posjed lopte na utakmici. Da li će Bayern imati veći posjed lopte od 57,5%? Zbroj kornera, zbroj kartona, kao i broj prekršaja na utakmici.

marathon bet

Uz toliko bogatu ponudu, česte su greške i valuebetovi u ponudi te iskusniji igrači često nalaze odlične koeficijente na određene oklade. Koeficijenti koje su kod drugih kladionica znatno niži.

Sučelje im je prevedeno na 20-ak jezika među kojima je i hrvatski jezik. Zbog toga je snalaženje po bogatoj ponudi kao i sklapanje oklada izuzetno jednostavno. Korisnička služba dostupna je putem chata i emaila, na engleskom jeziku.

Registruj se i osiguraj sebi Marathon bet promo code

Marathon bet promo code

Svi registrirani članovi ostvaruju brojne pogodnosti, a uz to Marathon bet kladionica svoje vjerne korisnike često nagrađuje i sa besplatnim okladama (freebets). Registriraj se i osvoji Marathon bet promo code te saznaj zašto je martahonbet regitracija odnosno, marathonbet kladionica jedna od najboljih na svijetu.

“Što se mene tiče, moje marathon bet iskustvo je bez ikakvih mrlja, evo već punih 10 godina. Dugo već igram u marathonbet Hrvatska nam to još uvijek dozvoljava, a od svih pozitivnih stvari najbolji mi je marathon bet bonus” – Slavko

T&C’s Apply. 18+|Gamble Aware.