NaslovnicaVijestiCity uzvraća udarac Bayernu: Ukoliko želite Sanea, u suprotnom smijeru pošaljite njega!

City uzvraća udarac Bayernu: Ukoliko želite Sanea, u suprotnom smijeru pošaljite njega!

U Manchester Cityju očito imaju plan kako pokvariti planove Bayernu koji po svaku cijenu u svoje redove želi dovesti Leroya Sanea. Engleski prvaci “napali” su krilnog igrača Bayerna u kojem vide zamjenu za tamnoputog Nijemca.

Sky Sports izvještava o planu aktualnih engleskih prvaka Manchester Cityja, koji bi mogli napraviti još jedan veliki transfer. Britanci planiraju napasti krilnog napadača Bayerna i reprezentativca Francuske, Kingsleya Comaan, koga vide kao idealnu zamjenu za Leroyja Sanea.

Transfer glasine: Real želi mladića iz Chelseaja, Bale bi u januaru mogao u Englesku, PSG kupuje u Liverpoolu

Upravo je Sane, koji je trenutačno ozlijeđen i zbog toga duže vrijeme odsutan s nogometne scene, glavna meta Bayerna. Bavarci nisu uspjeli dovesti ovog igrača Citya na ljeto, ali su ostali zainteresirani unatoč njegovoj ozljedi, te je izvjesno kako će reprezentativac Njemačke u skorijoj budućnosti obući crveni dres.

Čitava ideja mogla bi protumačiti izrekom “oko za oko – zub za zub”, a možda je ovo samo taktika Citya da Bavarce zadrži na distanci kada je u pitanju njihov interes za Leroya Sanea.

Inače, Coman je već surađivao sa Guardiolom koji mu je pružio priliku u Bayernu kada je Francuz imao svega 18 godina.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!