NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real želi mladića iz Chelseaja, Bale bi u januaru mogao...

Transfer glasine: Real želi mladića iz Chelseaja, Bale bi u januaru mogao u Englesku, PSG kupuje u Liverpoolu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Real Madrid zainteresovan je da sljedeće godine dovede krilo Chelseaja Calluma Hudson-Odoija – navodi El Desmarque. Zinedine Zidane je identificirao 19-godišnjaka kao transfer metu i Blancosi bi mogli poslati ponudu za njega idućeg ljeta. Hudson-Odoi je upisao tri asistencije u šest nastupa u Premier ligi za Chelsea ove sezone.

IBRAHIMOVIĆ U LIVERPOOLU? Evo što na to kaže Jurgen Klopp!

Nogometaš Reala Gareth Bale mogao bi u siječnju potpisati za Manchester United, prenosi The Sun. Velšanin nikako ne dobija priliku za igru pod vodstvom Zinedine Zidanea, dok, kako se tvrdi, United želi da potpiše veliko ime nakon lošeg početka sezone i smatra Balea idealnim kandidatom. Real je, međutim, spreman iskoristiti bilo koju ponudu za Balea kako bi osigurao da Paul Pogba krene u suprotnom smijeru.

Paris Saint-Germain zainteresiran je za potpisivanje Adama Lallane u besplatnom transferu iz Liverpoola, prenosi Mirror. Na kraju sezone engleski internacionalac ostaje bez ugovora, pa je slobodan potpisati predugovor sa stranim klubovima od siječnja. Liverpool će novac koji je uštedio na Lallanovim platama iskoristiti za usmjeravanje prema igraču Bournemoutha Ryanu Fraseru, koji također u besplatnom transferu mogao doći na Anfield.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!