NaslovnicaVijestiIBRAHIMOVIĆ U LIVERPOOLU? Evo što na to kaže Jurgen Klopp!

IBRAHIMOVIĆ U LIVERPOOLU? Evo što na to kaže Jurgen Klopp!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp na zanimljiv je način negirao špekulacije kako ‘Redsi’ planiraju dovesti Zlatana Ibrahimovića. 38-godišnji napadač je u srijedu potvrdio kako napušta LA Galaxy krajem ove godine, nakon što mu istekne ugovor sa klubom, a od tada se najviše povezuje sa povratkom u Seriju A, odnosno AC Milan.

Liverpool neće dovesti Ibrahimovića

Na pitanje novinara da li bi legendarni Ibra mogao doći na Anfield, Klopp je isprovocirao njegov bivši klub Manchester United odgovorivši: “Da nije igrao za Manchester United, možda bismo razmotrili njegovo dovođenje.”

Njemački stručnjak je zatim i dodao kako nije siguran da li bi Ibrahimović uopšte želio igrati u Liverpoolu. Rekao je: “Neće doći, ali nisam ni siguran da li bi htio igrati ovdje. Mi smo poprilično intenzivna ekipa. Međutim, ne bih mogao više poštovati Zlatana. Volim cijelu njegovu karijeru, njegovu upornost i samopouzdanje. On je fantastičan karakter i nadam se da neće prestati igrati nogomet. Nedostajat će svima.”

Ibrahimović je poprilično iznenadio svojim nastupima u Manchester Unitedu kada je stigao na Old Trafford 2016. godine. U prvoj sezoni u dresu ‘Crvenih vragova’ je osvojio Liga kup, Europsku ligu i Community Shield.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!