Dafabet

Dafabet kladionica vodeća je azijska online kladionica koja posluje od davne 2004. godine te ima veliki broj prednosti i specifičnosti u svojoj ponudi, u odnosu na većinu drugih europskih kladionica. Dafabet registration code možete uzeti besplatno u nastavku. Tu je naravno i ekskluzivni dafabet bonus za sve nove korisnike! Dafabet claim bonus je vrlo jednostavno i lako. Iskoristi prednosti, neće trajati zauvijek.

Dafabet

Dafabet kladionica

Ako volite igrati Azijske oklade, kao što su Azijski hendikepi, onda je ovo prava kladionica za vas. Ovo je kladionica koja je donijela Azijske hendikepe u kladioničarski svijet. Imaju licencu na Filipinima i regulirani su od strane CEZA i First Cagayan korporacije. Također imaju licencu u Velikoj Britaniji. Iako su prije svega stvoreni za azijsku bazu igrača, razvijajući svoj europski izgled, Defabet je svijetu pokazao da su spremni ući na europsko tržište.

Ovo je jedna od prvih online kladionica uopće, a zadnjih godina znatno su povećali svoje prisustvo u europi. Dafabet kladionica ponosni je sponzor Celtica, Fulhama, Norwicha i Velsa što dovoljno govori o njihovoj reputaciji i kredibilitetu a zahvaljujući svim ovim sponzostvima stekli su veliki broj vjernih igrača iz europe.

Dafabet kladionica

dafabet registration code

Ponuda Dafabet kladionica je sasvim solidna, te su jedna od najpopularnijih kladionica za klađenje na NBA te broj poena igrača u NBA-u budući da često imaju znatno drugačije granice, od većine drugih europskih kladionica. Uz bonus dobrodošlice Dafabet kladionica ima i NBA Cashback Exclusive promociju gdje igrači svakoga tjedna mogu postaviti jednu besplatnu okladu na NBA u iznosu od 10€. Između ostalog, zbog ovog razloga, kao i bogate ponude posebice za NBA, ljubitelji NBA-a rado se klade u ovoj kladionici.

Dafabet bonus za klađenje – Dafabet claim bonus!

Dafabet kladionica svim novim članovima daje 50% bonusa na prvu uplatu do 80€. Dakle, ako se registrirate i uplatite 160€, dobit ćete dodatnih 80€ bonusa za klađenje, odnosno na računu ćete imati 240€. Naravno, ako uplatite i manji iznos, on će također biti uvećan za 50%.

Dafabet bonus

UZMI BONUS

Pravila bonusa

  • Bonus je potrebno okrenuti 35 puta na koeficijent 1,80 ili veći
  • Igrači iz sljedećih zemalja mogu otvoriti račun, ali ne i sudjelovati u ovoj promociji: Srbija, Crna Gora, Makedonija, Rusija, Rumunjska, Bugarska, Ukrajina, Armenija, Švedska, Norveška, i Slovačka.

Kako doći do Dafabet registration code za klađenje?

  1. Postanite član Dafabet kladionice preko ovog ekskluzivnog linka koji vas kvalificira za bonus dobrodošlice!
  2. Napravite prvu uplatu te kao bonus code unesite “FDBEUR0418” ili jedan od bonusa koji vam bude ponuđen, kao na priloženoj slici.

Dafabet claim bonus

OTVORI RAČUN

T&C’s Apply. 18+|Gamble Aware.