Unibet

Unibet je jedan od vodećih online priređivača igara na sreću te u svojoj ponudi imaju sve vrste igara na sreću, od sportskog klađenja, casina, pokera, bingo-a do različitih drugih igara. Jedna su od najvećih online kladionica budući da imaju preko desetak milijuna korisnika iz gotovo svih dijelova svijeta. Dionice Unibet Grupe kotiraju na Stockholmskoj burzi.

Unibet promocija bonus za kladjenje free

Ponuda Unibet kladionice je odlična uz stvarno dobre, često za mnoge lige i bolje koeficijente od prosjeka. Za jače utakmice Liga petice, te Lige Prvaka i Europske lige često imaju fantastične razrade pa se možete kladiti na gotovo sve moguće segmente igre… Od klasičnog klađenja razrađenog do najsitnijih detalja, do klađenja na broj kartona, kornera, posjed lopte, broj prekršaja, broj izmjena, koji igrač će dobiti karton (što nije loše u sitacijama kada se netko treba očistiti od kartona..) i drugih zanimljivih oklada koje je teško naći kod bilo koje druge kladionice.

Unibet specijalne promocije i specijalne oklade

Unibet kladionica je lider za tržište specijalnih oklada pa je tako moguće kladiti se na razne transfere igrača, kao i koji trener će doći na klupu kojeg tima, tko će dobiti otkaz do kraja sezone i sl. Npr. dok je Luka Modrić igrao za Tottenham bilo je moguće kladiti se u koji klub će Luka Modrić prijeći. Također, davali su koeficijent 6,00 da će Bale iz Tottenhama prijeći u Real Madrid, koeficijent 5,00 da će Mourinho nakon Real Madrida prijeći u Chelsea i sl. a trenutno je npr. koeficijent 5,00 da će Gareth Bale do kraja ljetnog prijelaznog roka potpisati za Manchester United.

Unibet specijalno kladjenje bonus

Uz sve navedeno jedinstveni su kada je klađenje na košarku u pitanju, te uz dobre razrade broja poena igrača u ponudi imaju i razne granice za ukupni broj poena na utakmici, pa tako možete odigrati over (više poena na utakmici) ili under (manje poena na utakmici) na granici koju sami odaberete.

Unibet nba granice za kladjenje

Evo kao primjer je navedena utakmica između Minnesote i Portlanda pa tako ukoliko volite igrati na sigurnije možete odigrati over poena na niskoj granici od 186,5 poena po 1,25.

Također svakodnevno imaju brojne događaje u live ponudi, uz casino, supertoto, poker i razne druge igre koje možete igrati za zabavu ili za stvaran novac, te također sudjelovati na poker turnirima gdje igrate protiv drugih igrača. Uz sve navedeno često imaju razne primamljive promocije kojima nagrađuju svoje vjerne članoe.

 Unibet registracija

Registracija ua Unibet kladionice je besplatna i izuzetno jednostavna, a jedini uvjet koji trebate ispuniti jest da ste punoljetni. Završetkom procesa registracije nemate nikakve obveze prema Unibet kladionici (sve piše u Općim Uvjetima Poslovanja) te Vas oni ničim ne obvezuju, a ostvarujete veliki broj pogodnosti kao njihov korisnik.

Kako bi se registrirali kliknite na REGISTRIRAJ SE. Nakon što točno ispunite podatke na e-mail koji ste unijeli ćete dobiti poruku sa svim unesenim podacima koji ćete potvrditi klikom na link. S tim postupkom završili ćete postupak registracije te postati korisnik Unibet kladionice. Jedino što Vas dijeli od online klađenje jest uplata novca na Vaš račun. Više o načinima uplate novca na kladionice saznajte ovdje.

UZMI BONUS