NaslovnicaVijestiAjax odbio ponudu Barcelone za Dušana Tadića

Ajax odbio ponudu Barcelone za Dušana Tadića

Amsterdamski Ajax je odbio ponudu Barcelone za Dušana Tadića, kojeg su Katalonci htjeli da dovedu na šestomjesečnu posudbu, kao zamjenu za Luisa Suareza. Ipak, čini se kako od realizacije tog posla neće biti ništa.

Rukovodstvo Ajaxa ekspresno je odbilo ponudu Barselone za Dušana Tadića i srpski reprezentativac u zimskom prijelaznom roku neće napustiti klub iz Amsterdama, prenose tamošnji mediji.

Katalonci su u iskusnom srpskom reprezentativcu vidjeli idealnu zamjenu u ofanzivnom dijelu tima za ozlijeđenog Luisa Suareza nakon što nisu uspjeli da se dogovore sa Valencijom o transferu Rodriga.

Klub sa Camp Nou stadiona je 31-godišnjeg Tadića želio da dovede na šestomjesečnu posudbu, međutim, čelnici Kopljanika su u startu zaustavili priču o eventualnom transferu. Vodeći ljudi prvaka Nizozemske u završnici zimskog prijelaznog roka ne žele da ostanu, ne samo bez Srbina, već bez bilo koga od najbitnijih igrača.

Međutim, iz katalonske prijestolnice stižu oprečne informacije, pošto katalonski radio tvrdi da je nizozemski klub ponudio Tadića Barceloni, ali da čelnici Blaugrane nisu bili zainteresovani za transfer.

Tadić je 2018. iz Southamptona došao u klub iz Amsterdama, a ove sezone je postigao osam golova u 20 utakmica nizozemske Eredivisie.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!