NaslovnicaVijestiAJAX SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Van Der Sar potvrdio da klub...

AJAX SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Van Der Sar potvrdio da klub mjenja filozofiju!

Direktor  nizozemskog velikana Ajaxa iz Amsterdama, Edwin van der Sar, objasnio je da  klub mijenja filozofiju poslovanja što su i potvrdile velike kupovine Daley Blinda i Dušana Tadića. Ova dva transfera simboliziraju prelazak ka nešto izmijenjenoj filozofiji kluba.

AJAX SE VRAĆA

Nizozemski div Ajax u posljednjih nekoliko tjedana iznenadio je sve djelovanjem na nogometnom tržištu, jer je to u suprotnosti sa njihovom tradicijom poslovanja. Naime, u klub su stigli Daley Blind iz Manchester Uniteda i Dušan Tadić iz Southamptona. Direktor kluba Edwin van der Sar je objasnio da to nije samo riječ o prilici koja se ponudila Ajaxu, nego i veliki skok, budući da je klub odlučio da ne mogu postići rezultatske ciljeve olanjajući se ​​isključivo na obrazovanju mladih nogometaša.

>> KYLIAN MBAPPE PRIZNAO: Poručio sam suigraču iz reprezentacije da dođe u Paris Saint-Germain!

„Jasno je, ali ovo je još uvijek relativno mala promjena u filozofiji. Ajax je obično razvijao mlade nogometaše i to je naša najveća vrlina, ali ponekad je potrebno i malo više kvalitete ili netko tko je već formiran kao nogometaš i, na primjer, već je igrao u prvenstvu, kao što je  Premier liga. Dodali smo našem timu veću odlučnost, dosljednost, više snage i više nogometne inteligencije “, rekao je van der Sar.

[su_bet365_100bonus]

Ajax je u posljednjih nekoliko godina razvio niz vrlo zanimljivih mladih nogometaša poput Matthijs de Ligt, Frankie de Jong i Justin Kluivert, u sportskim terminima, zadnje  razdoblje za trostrukog osvajača Lige prvaka nije najuspješnije, jer je posljednju titulu nizozemskog prvaka osvojio u sezoni 2013 /14.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!