NaslovnicaVijestiAjax u prednosti? Tottenham ima ogroman budžet, a šta imamo mi?!

Ajax u prednosti? Tottenham ima ogroman budžet, a šta imamo mi?!

Mauricio Pochettino se požalio da je Ajax odmarao za vikend dok je njegov Tottenham igra redovno kolo u Premier ligi. Ali Erik Ten Hag je znao odgovoriti i na taj način dati do znanja kolika je zapravo razlika između ova dva kluba.

Trener Ajaxa Erik Ten Hague negirao je tvrdnje trenera Tottenhama Mauricia Pochetina, koji je govorio o prednostima Nizozemaca prije današnje prve utakmice polufinala Lige prvaka. Ajax nije igrao u Eredivisieu (domaćem prvenstvu) krajem tjedna i mogao se pripremiti za dvoboj s londončanima u miru, koji su, s druge strane, igrali redovno kolo u Premier ligi i izgubili meč s West Hamom.

EMERY DAO ZELENO SVJETLO: Arsenal dovodi veznjaka PSG-a za 20 miliona eura!

Ten Haag je imao dobar odgovor na opasku Pochettina. Ajax je možda imao odmor, ali razlika između Tottenhama i Ajaxa je nevjerojatna, što se tiče budžeta.

“Ne mogu mnogo reći: okolnosti su drugačije. Dobili smo 10 milijuna eura od TV prava u domaćem šampionatu gdje Tottenham dobiva puno više, je li to nepravedno? Svi su u različitim okolnostima, moramo se nositi s njima. – rekao je Ten Hag.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!