NaslovnicaVijestiAko Aubameyang napusti Borussiju, Dortmund dovodi zvijezdu LaLige!

Ako Aubameyang napusti Borussiju, Dortmund dovodi zvijezdu LaLige!

Ako Pierre Emerick Aubameyang napusti Borussiju Dormtund što je sve izglednije klub iz Dortmund u svoje bi redove mogao dovesti Wissama Ben Yeddera. Napadača Seville koji ima 27 godina, a ove je sezone posebno briljirao u Ligi prvaka gdje u 6 utakmica zabio 6 golova.

aubameyang napusti borussiju

Wissam Ben Yedder potpisao je 2016. godine za klub iz Seville gdje je došao iz Toulousea za 9,5 milijuna eura. Odigrao je sjajnu sezonu prošle godine za momčad Seville, zabio je 18 golova te ih 6 asistirao, a ove sezone igra još bolju sezonu. Do sada je već zabio 16 golova te još 2 asistirao.

[su_live_koeficijenti]

U dresu Toulousea Ben Yedder zabio je ukupno 71 gol u 6 sezona koliko je proveo tamo. U Španjolskoj je stekao ime i sada je vrijeme za veliki iskorak. Naime, Gabonac Pierre Emerick Aubameyang na izlaznim je vratima iz Borussije Dortmund i Ben Yedder mogao bi biti njega zamjena. Bilo bi to sjajno okruženje za napadača poput Ben Yedder, Sevilla također gaji napadački nogomet, ali malo tko na svijetu igra napadački poput Dortmund, eventualno Liverpool jer im je Klopp donio svoj sistem igre upravo iz Dortmunda.

Aubameyang gotovo pa sigurno odlazi

Prije nekoliko dana njemački su mediji objavili fotografije Aubameyangovog automobila ispred prostorija trening kampa Borussije Dortmund gdje je Gabonac navodno samo svratio kako bi uzeo svoje vlastite stvari prije nego odleti u London. Prema pisanjima medija Arsenal i Aubameyang sve su dogovorili, ali Arsenal još nije sve dogovorio sa klubom.

[su_bonus]

Naime, Borussia Dortmund za Gabonca traži 70 milijuna eura, a Arsenal nudi 55 milijuna. Englezi pišu kako je Wenger već i isplanirao kada će Aubameyang debitirati, a s druge strane Dortmund odbio već 3 ponude koje je Arsenal poslao. Arsenal slaže ozbiljnu momčad za napad na naslov Europa lige i za napad na mjesto u Ligi prvaka naredne godine.

Ovu zimu Arsenal je napustio Alexis Sanchez, no kao zamjena je došao Henrikh Mkhitaryan. Sada Wenger raspolaže ozbiljnim napadom Ozil – Lacazette – Mkhitaryan, a tu će vjerojatno doći i Aubameyang. Vrijeme je za rezultate i trofeje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!