NaslovnicaVijestiAko Coutinho napusti Liverpool, Jurgen Klopp dovodi 'prosječnog' igrača kao njegovu zamjenu

Ako Coutinho napusti Liverpool, Jurgen Klopp dovodi ‘prosječnog’ igrača kao njegovu zamjenu

Baš kao u ljetnom prijelaznom roku, ime Philippe Coutinho dominira naslovnicama nogometnog svijeta. Baš kao na početku 2017/18 sezone, igrač Liverpoola jako je povezan sa senzacionalnim potezom u Barcelonu.

Ako Coutinho napusti

Brazilac će navodno koštati Barcelonu preko 130 milijuna funti – sličnu naknadu koju su platili za Ousmane Dembelea – čini se kao formalnost da će se ovaj transfer dogoditi.

S velikom zaradom novca, kojeg će Liverpool dobiti od prodaje Coutinha, Jurgen Klopp će moći da cilja na brojne zvijezde visokih profila kako bi zamijenio 25-godišnjaka.

I prema španjolskim medijima, njemački stručnjak već je identificirao igrača iz Premier lige za kojeg misli da će popuniti mjesto koje Coutinho ostavi nakon što ode na Nou Camp.

[su_no1forfootball]

West Hamov Manuel Lanzini je igrač koji je u pitanju, a Argentinac će imati ogroman zadatak na svojim ramenima, treba da zamijeni igrača svjetske klase.

Bivši veznjak River Platea nedvojbeno je dobar igrač, ali njegov rekord jednog gola i sedam asistencija u 15 utakmica do sada u ovoj sezoni nije ni blizu Coutinhovom rekordu.

25-godišnjak ima 12 golova i sedam asistencija u 20 nastupa ove sezone. Nažalost, Lanzini ima male šanse da dođe do tog standarda i Liverpool će se nadati da će barem uspjeti da zadrži Coutinha do kraja sezone kako bi pronašao prikladnijeg nasljednika na njegovoj poziciji.

Govoreći za Sky Sports, novinar Jason Burt vjeruje da je Monacov Lemar i dalje opcija za Redse.

[su_premierleague]

Govoreći o 75 milijuna funti koje su platili za Virgil van Dijka, rekao je: “Moja reakcija kada je posao završen: ‘To je oko 15 milijuna funti više nego što sam očekivao.'”

“Ali moja reakcija nakon toga je bila: ‘Da, on je taj kojeg trebaju i možda sada mogu završiti drugi.’ Ukoliko to učine, vrijedilo je.”

“Imate Naby Keitu koji dolazi sljedeće sezone, a također imate Thomas Lemara koji bi mogao doći sljedeće sezone i oni se sada kreću u tom smijeru.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!