NaslovnicaVijestiAKO IM UKINU ZABRANU TRANSFERA: Chelsea dovodi zvijezdu Barcelone za 140 milijuna...

AKO IM UKINU ZABRANU TRANSFERA: Chelsea dovodi zvijezdu Barcelone za 140 milijuna funti!

Chelsea namjerava dovesti napadača Barcelona Philippea Coutinha kao zamjenu za Eden Hazarda ovog ljeta.

ZABRANU TRANSFERA

Kako piše Daily Mirror, Plavci su spremni potpisati Brazilca za 140 milijuna funti, ako im se zabrana ovog ljeta poništi.

U izvješću se objašnjava da je Coutinho prioritetna meta za klub bez obzira što se dogodi sa menadžerom Mauriziom Sarrijem usred razgovora o mogućem povratku u Italiju sa Juventusom.

Navijači Chelseaja zasigurno će se nadati da će ta zabrana transfera biti odbačena ili barem odgođena sa žalbom, jer će Coutinho biti izvrsno pojačanje za klub iz zapadnog Londona.

Hazard je već dugo povezan sa Real Madridom i bilo bi ga izuzetno teško zamijeniti, ali bivši igrač Liverpoola bi mogao biti pristojna opcija.

Iako je nedvojbeno zabrinut zbog veliko pada u formi 26-godišnjaka otkako se preselio u Barcelonu, za vrijeme boravka na Anfieldu bio je svjetska klasa.

Da se Coutinho mogao vratiti na bilo koji način blizu te forme koju je imao u Liverpool, on bi bio sjajno pojačanje za Chelsea, bez obzira na cijenu.

Tottenham – Liverpool: Najava engleskog finala Lige prvaka!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!