NaslovnicaVijestiAko krilni napadač potpiše novi ugovor s Laziom, morat će Romi platiti...

Ako krilni napadač potpiše novi ugovor s Laziom, morat će Romi platiti milijun eura odštete

Pedro, krilni napadač Lazija, bit će primoran platiti odštetu od gotovo milijun eura svom bivšem klubu, Romi, ukoliko se odluči produljiti ugovor koji mu istječe ovog ljeta.

Razlog tome je klauzula pod kojom je postao prvi igrač u gotovo 40 godina koji je izravno s crveno-žute prešao na nebesko plavu stranu rimskog Olimpica.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon samo jedne godine provedene u Romi, bivši igrač Barcelone i Chelseaja, nije se uklopio u planove novog trenera, Josea Mourinha, zbog čega je klub odlučio smanjiti svoje troškove plaća. Roma je dopustila njegov odlazak bez odštete i pokazala razumijevanje čak i kad je odlučio prijeći u redove gradskog rivala.

Razumijevanje je trajalo tijekom dvije godine prvotnog ugovora, koje sada istječu. Ako Pedro planira ostati u Laziju duže, prema informacijama objavljenim u Il Messaggeru, bit će primoran platiti iznos od približno milijun eura svom bivšem klubu Romi.

Pedro je prvi nogometaš koji je izravno prešao iz Rome u Lazio nakon golmana Astutilla Malgioglia 1985. godine. Postigao je svoj prvi pogodak samo dva dana nakon dolaska u klub, a mjesec dana kasnije postao je tek treći nogometaš u povijesti koji je zabio za oba kluba u rimskom derbiju, postigavši gol protiv Rome.

Prema talijanskim medijima, vjerojatnost da Pedro ostane u Laziju ovisi o tome hoće li se klub plasirati u Ligu prvaka sljedeće sezone. Deset kola prije kraja klub se nalazi na drugom mjestu, ali ima samo pet bodova više od petoplasiranog.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!