NaslovnicaVijestiAko ne ispuni posebnu klauzulu u ugovoru, najplaćeniji trener na svijetu će...

Ako ne ispuni posebnu klauzulu u ugovoru, najplaćeniji trener na svijetu će dobiti otkaz

Argentinski stručnjak Diego Simeone mogao bi ostati bez posla na kraju ove sezone ako se ne kvalificira s Atletico Madridom u Ligu prvaka iduće sezone, javlja španjolski radio Cope.

Simone je u posljednjih deset godina vratio Atletico Madrid na vrh svjetskog nogometa, a s dva finala Lige prvaka, još dva polufinala, dva finala Europske lige i dva europska Superkupa donio je klubu zaradu veću od 300 milijuna eura. Uz to, osvojio je i dva naslova prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zbog toga su mu čelnici ovog kluba ranije dodijelili najbolji ugovor na svijetu za jednog trenera, a na mjesečnoj razini zarađuje 3,3 milijuna eura bruto. Španjolski mediji javljaju da će u slučaju neispunjenja klauzule doći do rastanka, iako temperamentni stručnjak ima ugovor do lipnja 2024., a sve je to postavljeno u novoj klauzuli koju su čelnici Athletica uvrstili u Simeoneov ugovor.

To znači da sve ostale ugovorne obveze ne vrijede ako se ova klauzula ne ispuni.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!