NaslovnicaVijestiAKO NE USPIJU DOVESTI KYLIAN MBAPPEA: Real Madrid pronašao alternativu koja će...

AKO NE USPIJU DOVESTI KYLIAN MBAPPEA: Real Madrid pronašao alternativu koja će ih koštati 200 milijuna eura!

Mediji navode kako Real Madrid prati engleskog reprezentativca i napadača Tottenhama, Harryja Kanea kao alternativu superzvijezdi PSG-a Kylian Mbappeu.

Real Madrid pronašao

Mbappe se posljednjih godina etablirao kao jedna od zvijezda svjetskog nogometa, a Francuz je pomogao PSG-u da osvoji brojne trofeje, kao i Francuskoj u njihovoj pobjedi na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Francuski internacionalac će zasigurno svojiti barem nekoliko Zlatnih lopti tijekom svoje karijere ako ispuni svoj potencijl, a čini se da ga Los Blancosi žele dosesti.

Po pisanju Don Balon, Mbappe je glavna meta za Los Blancose, s tim daje Realov predsejdnik Perez svjestan da će Mbappe pokušati forsirati svoj odlazak iz PSG-a na kraju sezone.

No, također je napomenuto da bi predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi mogao natjerati napadača da ostane u klubu, tako da Zidaneova ekipa traži Spursovogo Harry Kanea kao potencijalno pojačanje, a sam napadač se procjenjuje na oko 200 milijuna eura.

Kane je očito jedan od najboljih napadača na planetu, a s obzirom da je Karim Benzema pomalo i ostario i sprema mu se kraj u klubu, oni će u narednim godinama morati dovesti prikladnu zamjenu.

Tijekom karijere, Kane je uspio skupiti ukupno 167 golova i 28 asistencija u 257 utakmica za Tottenham, a 25-godišnjak je također postigao impresivan rekord i za Englesku.

Kane je do sada uspio postići 26 golova u 41 utakmici za Engleze, a igrač je u tom istom vremenskom okviru osvojio Zlatnu kopačku Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!