NaslovnicaVijestiAKO POSTANE MENADŽER REAL MADRIDA: Ovo će biti prvo pojačanje Jose Mourinha...

AKO POSTANE MENADŽER REAL MADRIDA: Ovo će biti prvo pojačanje Jose Mourinha na Bernabeu!

Ako postane menadžer Real Madrida, Ovo će biti prvo pojačanje Jose Mourinha na Bernabeu! Jose Mourinho, je kako se izvješćuje zatražio od Real Madrida da napravi korak za zvijezdu Portugala i Milana, Andre Silvu, igrača koji je trenutno na posudbi u Sevilli.

Ako postane menadžer

Ovo nam piše Don Balon, koji primjećuje da je 55-godišnjak zatražio da klub učini Silvu njegovim prvim pojačanjem kao menadžera Los Blancosa.

U izvješću se također navodi kako bi dolazak Silve koštao španjolske divove oko 50 milijuna eura, što je mala cijena za igrače njegove kvalitete.

Budući da se pridružio Sevilli iz AC Milana na posudbu na ljeto, Silva je u dobroj formi za ekipu Pabla Machina.

Portugalska seznacija je postigla osam golova u 19 nastupa u Primeri za Sevillu, što je pristojan rekord na koji bi većina napadača bila ponosna.

Madrid je bio više nego razočaravajući pred golom ove sezone, s tim da je klub uspio skupiti ukupno 30 golova u 20 utakmica u Primeri, broj koji je gotovo polovica od onoga što je Barcelona uspjela postići.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!