NaslovnicaVijestiAKO SADA NE OSVOJE BUNDESLIGU, NEĆE NIKADA! Evo kako će Borussia Dortmund...

AKO SADA NE OSVOJE BUNDESLIGU, NEĆE NIKADA! Evo kako će Borussia Dortmund izgledati u 2019/20 sezoni!

Samo nekoliko timova u svjetskom nogometu su poznati kao Borussia Dortmund. Svoje navijače, tim u žuto-crnoj boji često naziva svojom drugom ekipom, zbog nevjerojatne podrške i elegantnog nogometa.

Dortmund izgledati

Činjenica da također mudro troše novac na transfer tržištu i njeguju mlade igrače, također mnogo pomaže.

Prošle sezone je Dortmund bio brilijantan, ali ih je Bayern ipak sustigao i pobijedio u utrci za naslov Bundeslige.

Međutim, ekipa Luciena Favrea je brzo djelovala na transfer tržištu kako bi premostila jaz do njihovog neprijatelja.

Maroko – Benin: Najava osmina finala Afričkog Kupa Nacija!

Trojica najboljih igrača Bundeslige u Thorgan Hazardu, Jualnu Brandtu i Nicu Schulzu su vrlo rano dovedeni.

Bivši omiljeni igrač navijača Dormtunda, Mats Hummels je također ponovno potpisan iz Bayerna, dodajući tako mnogo potrebnog iskustva i znanja mladoj momčadi Favrea.

Dotmund također izgleda kao da će zadržati svoje zvijezde ovog ljeta, što znači da je sada njihova dubina momčadi u novoj sezoni prilično velika.

Na slici ispod možete vidjeti različite mogućnosti koje imaju na gotovo svakoj poziciji u ovom trenutku.

Slika preuzeta sa lineupbuilder.com

Dortmund će biti veliki problem iduće sezone. U prednjim pozicijama njihova snaga je strašno dobra.

Marco Reus, Jadon Sancho, Mario Gotze, Paco Alcacer, Hazard i Brandt su neki od najboljih u Europi.

I u podršci imaju uzbudljive talente u Jacobu Brunnu Larsenu, Mariusu Wolfu, Maximilianu Philippu i bivšem mladiću iz Barcelone Sergiu Gomezu.

U veznom redu, Axel Witsel i Thomas Delaney su jedno od najstrašnijih i najmoćnijih partnerstava, a Julian Weigl i Mahmoud Dahoud nisu baš loše zamjene.

U obrani je Dortmund počeo izgleda mnogo snažnije sa dodacima Hummelsa i Schulza.

Manuel Akanji, Abdou Diallo, Omer Toprak, Dan-Axel Zagadou i uzbudljivi argentinski igrač Leonardo Balerdi znače da Favreu neće nedostajati opcija u veznom redu.

Dortmund je imao ozbiljnih problema na lijevoj strani prošle sezone, ali Schulz bi trebao riješiti većinu tih problema, sa Rafaelom Guerreirom i Marcelom Schmelzerom kao njegovim zamjenama.

Na desnoj strani, Achraf Hakimi bi se trebao vratiti u klub sa pozajmice iz Real Madrida, osiguravajući zdravu konkurenciju za Lukasz Piszczeka.

Također su dodali još jednog talentiranog dječaka Barce u obliku desnog beka Matea Moreya. Dortmund ove sezone izgleda sjajno!

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!