NaslovnicaVijestiAko Willian napusti Chelsea - Frank Lampard kupuje pojačanje vrijedno više od...

Ako Willian napusti Chelsea – Frank Lampard kupuje pojačanje vrijedno više od 100 milijuna funti!

Usred sumnji oko Willianove budućnosti u Chelseaju, sugerira se da bi Plavci mogli ciljati transfer Jadna Sancha iz Borussije Dortmund ovog ljeta.

Ako Willian napusti

To je mišljenje stručnjaka za transfer Duncan Castles, prema Daily Star-u, dok je raspravljao o Chelseajevim transfernim planovima.

Willian (31) do sada je igrao ključnu ulogu za Franka Lamparda ove sezone, postigavši pet golova i pet asistencija u 27 nastupa.

U kombinaciji sa svojim iskustvom i radnom stopom, nesumnjivo će biti važan lik oko momčadi s obzirom na to koliko je mladih ljudi dobilo priliku zbog Lamparda.

Međutim, postoje sumnje u njegovu budućnost na Stamford Bridgeu jer bi mu trenutni ugovor trebao isteći na kraju sezone, pa tako nagađanja sugeriraju da Chelsea ima na umu veliki transfer ako Willian krene dalje.

Kao što navodi Castles u gornjem izvještaju, Willian je spreman dogovoriti dvogodišnje produljenje, a ne jednogodišnji ugovor koji se nudi, pa se uz prijetnju da će ga izgubiti, Chelsea usredotočio na krilne igrače, a Sancho bi mogao biti “jaka opcija”, jer hijerarhija želi potpisati krilnog igrača.

Dodaje se kako on neće biti jeftin, a budući da bi engleski internacionalac mogao koštati više od 100 milijuna funti, ostaje da se vidi da li se transfer za 19-godišnjaka može dogovoriti ili ne.

Talentirani mladić bio je otkriće od prelaska u divove Bundeslige, postigavši ​​26 golova i 36 asistencija u 79 nastupa.

Zbog toga je i on bio ključni dio reprezentacije u Engleskoj, pa je lako razumjeti zašto bi Chelsea želio da ga potpiše.

Na mnogo načina, moglo bi se tvrditi da su oni možda čak omogućili da Willian krene dalje i umjesto toga dovedu dugoročno rješenje. Međutim, igrač Chelseaja bez sumnje zaslužio više poštovanja od toga, pa ostaje da se vidi hoće li Plavci ovog ljeta krenuti sa ponudom za Sancha, kao što Castles navodi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!