NaslovnicaVijestiAKTIVIRAJU OTKUPNU KLAUZULU: Barcelona dovodi zvijezdu Intera za čak 111 miliona eura!

AKTIVIRAJU OTKUPNU KLAUZULU: Barcelona dovodi zvijezdu Intera za čak 111 miliona eura!

Činjenica da da su transferi u vrijednosti od oko 100 miliona eura postali potpuno normalna stvar dovoljno pokazuje koliko je nogomet napredovao u posljednjih nekoliko godina.

Barcelona dovodi Lautara Martineza

Barcelona trenutno ima jedan od najboljih napada na svijetu, ali izgleda kako će ga dodatno pojačati u predstojećem zimskom prelaznom roku. Messi i Suarez već imaju preko 30 godina, dok se novo pojačanje Antoine Griezmann baš i nije proslavio od početka nove sezone.

S obzirom na to, već se povezuju sa dovođenjem brojnih napadača. Jedna od špekulacija koja je posebno privukla pažnju navijača je mogući dolazak zvijezde Intera Lautara Martineza. Naime, kako navodi Tuttosport, čelnici katalonskog giganta su spremni izdvojiti čak 111 miliona eura kako bi aktivirali njegovu otkupnu klauzulu.

Nema sumnje kako je on trenutno jedan od najboljih mladih napadača na svijetu, tako da ne iznenađuje interes Barcelone za njega. Ukoliko bude i upola uspješan kao Luis Suarez, ovaj transfer bi im se itekako isplatio.

Martinez je također postao jedan od ključnih igrača i u reprezentaciji Argentine, tako da bi svakako dobio i odobrenje Messija za dolazak na Camp Nouu. Na do sada odigranih 34 utakmice u Seriji A postigao je tek osam golova, ali je često igrao na poziciji iza glavnog napadača, odnosno iza Icardija i Lukakua.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!