NaslovnicaVijestiAKTIVIRALI OTKUPNU KLAUZULU: Ovo je prvo pojačanje Arsenala bez Arsene Wengera!

AKTIVIRALI OTKUPNU KLAUZULU: Ovo je prvo pojačanje Arsenala bez Arsene Wengera!

Nitko se ne žuri u Arsenal, ali transferni rok se otvara u četvrtak i još uvijek nitko ne zna tko će biti novi menadžer Topnika. Kako bi se transferni rok završio prije početka 2018/19 sezone – zatvorit će se 9. kolovoza ove godine – FIFA zbog toga otvara ranije ovaj ljetni prijelazni rok.

AKTIVIRALI OTKUPNU KLAUZULU

Međutim, po prvi put u 22 godine, Arsene Wenger neće diktirati tko dolazi i odlazi u crvenu ekipu iz sjevernog Londona.

Mikel Arteta izgleda kao čovjek koji bi mogao zamijeniti Wengera, unatoč tome što nikada nije vodio klub i radi kao pomoćnik Pep Guardiole u Manchester Cityju.

Topnici su završili šesti i nisu uspjeli osvojiti niti jedan trofej, postoji mnogo prostora za poboljšanje, što postavlja pitanje tko će sljedeći doći u Arsneal.

Per Mertesacker je na izlaznim vratima, dok zbunjenost i dalje okružuje budućnost mnogih igrača poput Jakc Wilsherea i Aarona Ramseya.

Ironično, možda nije bitno tko je na toj užarenoj stolici, jer Arsenal želi širiti svoj utjecaj, a ne stavljajući vjeru u jednog čovjeka kao što su to radili sa Wengerom.

Arsenal je već krenuo u akciju piše L’Equipe, sada vode utrku za veznjaka Jean-Michael Serija.

Direktor nogometnih odnosa, Raul Sanllehi, je blizak sa agentom Niceove zvijezde. Zapravo, on je bio jedan od ključnih razloga zbog kojih je mislio da će u Barceclonu prošlog ljeta, sa Sanllehijem koji je prethodno radio na Nou Campu.

Potpisivanje za Arsenal bi značilo zanemarivanje interesa Manchester Cityja, Chelseaja, Manchester Uniteda i Liverpoola.

Seri možda nije briljirao u svakoj utakmici ove sezone, ali je bio relativno konzistentan, igrao je 37 utakmica, a postigao dva gola.

Da bi stvari bile lakše za Arsenal, 26-godišnjak ima klauzulu za oslobađanje od 35 milijuna funti, što znači da Nice ne bi mogla stati na put njegovom odlasku u Englesku.

On nije tajio svoje razočarenje kada je prelazak u Barcelonu propao, tako da jasno ima ambicije da napravi nešto u vrhunskom klubu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!