NaslovnicaVijestiAktivirana zanimljiva klauzula za Dybalu - dostupan za samo 13 milijuna eura!

Aktivirana zanimljiva klauzula za Dybalu – dostupan za samo 13 milijuna eura!

Od početka 2024. godine, otkupna klauzula argentinskog napadača Paula Dybale (30) smanjena je sa 20 na 13 miliona eura. Međutim, ova promjena dolazi uz nekoliko uslova, detalje koje otkriva Gazzetta dello Sport.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Specifično, značajna sniženja važe isključivo za klubove izvan Italije, međutim, i talijanski klubovi imaju mogućnost podnošenja ponude sa pomenutim iznosom.

Međutim, Roma ima opciju da poništi ovu klauzulu, i to postizanjem dogovora s Dybalom da plati bonus u rasponu od 3 do 5 miliona eura, čime bi ga zadržali ispred talijanske konkurencije.

Za klubove van Italije, takva sigurnost nije dostupna, a Al-Nassr iz Saudijske Arabije izražava želju da angažuje Dybalu kako bi stvorio napadački tandem poput onoga što je Juventus imao s Ronaldom i Dybalom.

Da se prisjetimo, prije godinu i pol dana Dybala je prešao u Romu bez odštete, nakon što ga je Juventus otpisao, iako je proveo sedam godina u tom klubu i bio smatran predodređenim za legendu.

Međutim, nakon 293 odigrane utakmice, postignutih 115 golova i 48 asistencija, igrač koji je nosio mitski broj deset u dresu Juventusa bio je primoran napustiti klub, označavajući samo početak njegovih izazova.

U ljeto 2022. godine, Dybala je prešao u Romu protiv svoje volje, ali pod vodstvom Mourinha doživio je procvat. U 53 odigrane utakmice postigao je 22 gola i asistirao 14 puta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!