NaslovnicaVijestiAl-Hilal nije uspio dovesti Mbappea, ali već je krenuo u potragu za...

Al-Hilal nije uspio dovesti Mbappea, ali već je krenuo u potragu za drugom velikom zvijezdom

Unatoč ponudi od 700 milijuna eura, Al-Hilal na kraju nije uspio ostvariti transfer Kyliana Mbappea. Međutim, ovaj saudijski klub već aktivno razmatra drugo potencijalno pojačanje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvješćima novinara L’Equipea, Al-Hilal je usmjeren na dovođenje zvijezde Napolija, Victora Osimhena. To dobiva na vjerodostojnosti s obzirom na činjenicu da je Osimhen već otputovao u Pariz, gdje se navodno sastaje s predstavnicima Al-Hilala, koji su prvotno došli zbog Mbappea.

24-godišnji Nigerijac stigao je u Napoli iz Lillea 2020. godine za 75 milijuna eura, a nakon što je prošle sezone postigao 59 golova u 101 nastupu i odveo momčad do naslova prvaka Italije, njegova trenutna vrijednost iznosi čak 120 milijuna eura, što je iznos koji je Al-Hilal spreman platiti.

No, postavlja se pitanje bi li Osimhen volio napustiti Europu, pa čak i kada bi u Saudijskoj Arabiji zaradio nekoliko stotina milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!