NaslovnicaVijestiAl Nassr postao predmet ismijavanja zbog "laganja" o ukupnom broju osvojenih naslova

Al Nassr postao predmet ismijavanja zbog “laganja” o ukupnom broju osvojenih naslova

Velika euforija nastala je među navijačima Al-Nassra nakon dolaska portugalskog napadača Cristiana Ronalda, a čini se da ni sam klub nije ostao imun na to. Naime, u opisu klupskog Instagram profila stoji da su osvojili ukupno 17 ligaških naslova, no Transfermarkt i Wikipedia tvrde drugačije.

U svojoj povijesti, prema njihovim podacima, stigli su do ukupno samo devet naslova. To su primijetili brojni korisnici društvenih mreža koji su ismijavali njihovo prisvajanje titula.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

​Al-Nassr je spreman za pohod na naslov saudijske Premier lige na čijoj su tablici već vodeći nakon 12 kola i 29 osvojenih bodova.

Al-Nassr je u prošlom kolu pobijedio Al Tai rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je Brazilac Anderson Talisca, najbolji strijelac momčadi. U sljedećem kolu gostuju kod Al Shababa, a svi jedva čekaju debi Ronalda koji je već imao veličanstven doček u Rijadu.

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!