NaslovnicaVijestiALAN SHEARER PREDVIĐA: Evo tko će po njegovom mišljenju večeras ostvariti pobjedu!

ALAN SHEARER PREDVIĐA: Evo tko će po njegovom mišljenju večeras ostvariti pobjedu!

Alan Shearer vjeruje da se Tottenham trenutno nalazi u teškoj poziciji, ali očekuje se da će u utorak podići nivo svojih nastupa za utakmicu protiv Ajaxa u polufinalu.

Spursi imaju tri poraza u posljednje četiri utakmice na svim natjecanjima i moraju uravnotežiti brojne probleme sa ozljedama.

Ekipa Mauricio Pochettina još uvijek je treća na tabeli Premier lige i u svojim rukama ima završnicu u prva četiri tima.

Klub iz sjevernog Londona također se u utorak priprema za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Ajaxa, dok tu utakmicu igraju na svom terenu.

Spursi će se morati suočiti sa Ajaxom bez ozlijeđenog Harry Kanea, a Heung-Min Son će biti suspendiran u prvoj utakmici.

Alan Shearer, koji je nekada igrao za Southampton, Blackburn i Newcastle, smatra da će nedostatak dubine u ekipi naštetiti Tottenhamu na kraju ove sezone, ali osjeća da mogu prebaciti u drugu brzinu protiv nizozemskih divova Ajaxa.

“Spursi imaju igrače da pokriju svaku poziciju, ali, kao što smo vidjeli iz njihovih rezultata u posljednjih nekoliko ligaških utkamica, oni ne moraju imati potrebnu kvalitetu,” rekao je Shearer za BBC Sport.

“Oni se muče na kraju duge, teške sezone i još uvijek osjećam da su učinili nešto nevjerojatno, kada uzmete u obzir što se sve događa, s tim nedostatkom svježih lica i njihovom čekanju da dođu na novi stadion.”

“Glavna meta Pochettina na početku sezone je vjerojatno bila da samo završi u prva četiri i ja sam prilično uvjeren da će dobiti ono što im je potrebno za to i da će podići svoju igru kada budu igrali protiv Ajaxa u polufinalu.”

Izgleda da Shearer navija za Tottenham u ovoj utakmici i vjeruje da će oni pobijediti.

TOTTENHAM – AJAX: Najava utakmice!

Polufinale Lige prvaka će biti jedna od najvećih utakmica za neke igrače Spursa u njihovoj karijeri i imaju priliku da naprave povijest.

Oni moraju pokušati pronaći pozitivan rezultat u prvoj utakmici i neće biti iznenađenje vidjeti kako tim pronalazi dodatnu motivaciju.

Y7aoxQu.png

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!