NaslovnicaVijestiAlan Shearer prognozirao na kojem mjestu će United završiti ove sezone

Alan Shearer prognozirao na kojem mjestu će United završiti ove sezone

Manchester United je prošlu sezonu Premiershipa završio na trećem mjestu sa 66 osvojenih bodova, baš kao i Chelsea koji je ipak zbog lošije gol razlike završio na mjestu ispod. Međutim, legendarni napadač Premiershipa, Alan Shearer smatra da United neće biti u top 3 i ove sezone. Prema njegovoj prognozi završit će na četvrtoj poziciji.

“United je imao veoma dobru prošlu sezone, ali mislim da neće moći to ponoviti i ove sezone. Potrebna im su još bar dva pojačanja. Ako dovedu Sancha bit će ih zanimljivo gledati.”, rekao je Shearer.

Daleko bolji prijelazni rok odradio je Chelsea koji je doveo Timu Wernera, Kaija Havertza, Hakima Ziyecha, Bena Chilwella, Malanga Sarra i Thiaga Silvu. United je doveo Nizozemca Donnyja van de Beeka, a vratar Dean Henderson se vratio sa pozajmice iz Sheffild Uniteda.

Alan Shearer upravo misli da bi Chelsea mogao završiti ispred Uniteda u ovoj sezoni s obzirom na veoma aktivan prijelazni rok koji su imali Bluesi.

“Ako moram da biram favorita za titulu, rekao bi Manchester City. Ali, teško je to prognozirati, bar dok se ne završi prijelazni rok 5. oktobra. Ako neko treba dokaz da jedno ili dva pojačanja mogu napraviti veliku razliku, samo neka se osvrnu na Brunu Fernandesa u Unitedu.”.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!