NaslovnicaVijestiALARM ZA UZBUNU: Uprava Uniteda zakazala hitan sastanak sa Solskjaerom!

ALARM ZA UZBUNU: Uprava Uniteda zakazala hitan sastanak sa Solskjaerom!

Uprava Manchester Uniteda zakazala je hitan sastanak sa Solskjaerom, nakon serije loših rezultata. Klub sa Old Trafforda je eliminisan iz Lige prvaka, a sve je dalje od toga da obezbijedi nastup u europskoj eliti i naredne sezone, pošto im polako “izmiče” i četvrto mjesto.

hitan sastanak sa Solskjaerom

Ed Woodward, izvršni potpredsjednik nogometnog kluba Manchester United pozvao je menadžera Olea Gunnara Solskjaera na hitan sastanak zbog loših rezultata u posljednje vrijeme.

Kako navode brojni engleski mediji, Solskjaer je prije mjesec dana od privremenog postao stalni trener, ali to ipak ne znači da će ostati u klubu ako što prije ne počne ostvarivati dobre rezultate.

Porazom rezultatom 0:2 na domaćem terenu od Manchester Cityja u 35. kolu Premierlige, United je izgubio gradski derbi, te se udaljio od mjesta koje iduće sezone vodi u Ligu prvaka.

Što je najgore, Unitedu je ovo bio sedmi poraz u zadnjih devet utakmica. Osim toga, ispao je i iz FA Kupa i Lige prvaka.

Englezi tvrde da se ovom svjetskom nogometnom velikanu ovako loša serija zadnji put dogodila prije 57 godina.

Također, United je do sada u ligi primio 50 golova, što je najviše za ovaj klub još od 1979. godine.

Ipak, sreća u nesreći im je to što su i rivali za 4. mjesto kiksali u posljednje dvije utakmice – Arsenal je upisao dva poraza, a Chelsea poraz i remi. U predstojećem kolu u nedjelju, United će na Old Traffordu ugostiti upravo Chelsea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!