NaslovnicaVijestiAlen Halilović najavio transfer. Želi igrati za ova tri kluba!

Alen Halilović najavio transfer. Želi igrati za ova tri kluba!

27-godišnji ALEN HALILOVIĆ, nekadašnji dragulj hrvatskog nogometa i bivši reprezentativac, nalazi se u središtu pažnje zbog svoje izvanredne sezone u nizozemskom klubu Fortuna Sittard, nakon dugog niza promjena klubova.

Karijera ovog nekadašnjeg talenta iz Dinama trebala je doživjeti procvat 2014. godine kada je prešao u redove Barcelone, ali umjesto toga, suočio se s izazovima i čestim promjenama okoline, što je rezultiralo njegovim putovanjem kroz deset različitih klubova od tada.

Tijekom razgovora za španjolski Carrusel Deportivo, Alen Halilović otkrio je svoju želju za povratkom u španjolski nogomet: “Želim demonstrirati svoje sposobnosti u Španjolskoj. Fortuna neće imati problema s mojim odlaskom jer znaju da je to najbolje za moju budućnost. Klubovi poput Betisa, Real Sociedada i Seville su mi posebno privlačni. Oni se nalaze visoko na ljestvici, igraju na posjed, što je stil koji mi najbolje odgovara.”

“Mnogi su svjesni da je moj san bio zaigrati za Barcelonu i Milan, što sam i ostvario. No, nisam zadovoljan svojim doprinosom jer vjerujem da sam mogao pružiti puno više. Sada se želim vratiti na taj nivo i dokazati svoju kvalitetu. Težim povratku u Španjolsku i nadam se da će se to ostvariti. S obzirom na više iskustva koje sada imam, naučio sam jezik i osjećam da sam spreman za taj nivo nogometa.”

Nakon vremena provedenog u Barceloni, Alen Halilović krenuo je na svoj put prema HSV-u, a potom je svojom igrom osvježio atmosferu u Las Palmasu, kako navodi Marca. Nastavio je svoju nogometnu odiseju preko Milana, Standarda iz Liegea, Heerenveena, Birmingham Cityja, Readinga, pa do Rijeke prije nego što je stigao u Fortunu Sittard. U ovoj sezoni upisao je 34 nastupa, postigao pet golova i zabilježio dvije asistencije za svoj trenutni klub.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!