NaslovnicaVijestiAlessandro Del Piero završio u bolnici: "Još ne mogu vjerovati da stvar...

Alessandro Del Piero završio u bolnici: “Još ne mogu vjerovati da stvar od tri milimetra može ovako boljeti!”

Bivši talijanski nogometaš i legenda Juventusa, Alessandro Del Piero završio je u bolnici, saznajemo sa njegovog Instagram profila.

Naime, Alessandro Del Piero je prilično aktivan na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu, na kojem je objavio sliku iz bolnice uz opis: “Još ne mogu vjerovati da stvar od tri milimetra može ovako boljeti!”.

Talijanski nogometaš je završio u bolnici zbog kamena u bubregu, a izgleda da je sve dobro prošlo, jer je odmah nakon toga objavio sliku na Instagramu.

Alessandro Del Piero je svoju karijeru završio 2014. godine i od tada živi u Los Angelesu, gdje je otvorio svoj restoran.

Slika je objavljena iz bolnice u Los Angelesu, a na slici se vidi kako se legenda Juventusa pridržava mjera civilne zaštite u SAD-u noseći masku!

Najnovije vijesti

Jedan od najboljih napadača u Europi na meti Bayerna i Borussije....

0
Napadač Stuttgarta, Serhou Guirassy, postao je predmet žestokog interesa minhenskog Bayerna i dortmundske Borussije, kako izvještava ugledni njemački list Bild. Ova dva velikana njemačkog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!