NaslovnicaVijestiAlex Oxlade-Chamberlain prekršio pravilo kluba: Ovo bi moglo naljutiti Jurgen Kloppa

Alex Oxlade-Chamberlain prekršio pravilo kluba: Ovo bi moglo naljutiti Jurgen Kloppa

Čini se da je Liverpoolova pobjeda protiv Evertona bila vrlo daleko, a ne prije nekoliko dana. Mnogo toga se dogodilo otkad je prošlog petka Virgil van Dijk donio pobjedu Liverpoolu u FA kupu, dok je Philippe Coutinho završio svoj slavni transfer od 145 milijuna funti u Barcelonu.

Alex Oxlade-Chamberlain prekršio

Coutinhov odlazak je natjerao sve da zaborave na impresivnu formu Liverpoola. Jurgen Klopp je neporažen u 17 utakmica na svim natjecanjima – trka koja ih je odvela na tri boda iza Manchester Uniteda i dva iza Chelseja, koji su na drugoj i trećoj poziciji.

Zatim su stigli i u osminu finala Lige prvka, gdje su u svojoj skupini bili prvi, a zatim su dostigli i četvrti krug FA kupa.

U petak su potpisali pojačanje od 75 milijuna funti, Van Dijka, koji je bio heroj i donio pobjedu svom novom klubu na Kop Endu u svom debiju.

[su_premierleague]

Već izgleda kao dobro potrošena sredstva. Klopp će imati više novca za siječanj nakon što je dobio veliki novac za Coutinha.

S obzirom na nedavnu povijest potpisivanja igrača za Liverpool, čini se da će Nijemac potrošiti 145 milijuna funti na mudar način.

Sadio Mane, Mohamed Salah i Andy Robertson su samo tri igrača koje su dobili po fantastičnim cijenama. No, jedno pojačanje koje su doveli je upitno, a to je Alex Oxlade-Chamberlain.

Klopp je potpisao veznjaka iz Arsenala za 35 milijuna funti na ljeto i on počinje da dokazuje svoju vrijednost.

[su_no1forfootball]

Ipak, nešto što je Oxlade-Chamberlain napravio prije nego što je utakmica protiv Evertona počela u petak moglo bi malo naljutiti Kloppa.

Neposredno prije nego što su igrači krenuli na teren, prolazili su ispod poznatog znaka ‘Ovo je Anfield’.

U prošlosti su svi Liverpoolovi igrači to dodirivali. Međutim, kada je Klopp stigao implementirao je pravilo koje sugerira da možete dodirnuti znak samo ako ste osvojili trofej u klubu.

“Rekao sam igračima da ne dodiruju znak ‘Ovo je Anfield’ dok ne osvoje nešto”, rekao je Klopp i nastavio: “To je znak poštovanja.”

Dakle, kada je Oxlade-Chamberlain dotaknuo znak, prekršio je pravilo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!