NaslovnicaVijestiAlex Tuanzebe poslao poruku Edinsonu Cavaniju!

Alex Tuanzebe poslao poruku Edinsonu Cavaniju!

Axel Tuanzebe rekao je svoje mišljenje o transferu Edinsona Cavanija. Branič Crvenih đavola je otkrio svoje uzbuđenje kada je ranije ovog tjedna čuo da njegov klub dovodi Cavanija.

Alex Tuanzebe poslao

Crveni đavoli su zaključili ugovor o dovođenju urugvajskog reprezentativca na Old Trafford u posljednjem danu prijelaznog roka nakon što ga je PSG pustio na kraju prošle sezone.

33-godišnji napadač sa sobom nosi bogato iskustvo i nadat će se da će pomoći Manchester Unitedu nakon teškog početka sezone u Premier ligi.

Manchester United je izgubio prve dvije od tri utakmice u Premier ligi do sada, što ih je ostavilo na 16. mjestu na tabeli nakon što su prošlog vikenda poraženi sa 6-1 protiv Tottenhama i to na Old Traffordu.

Branič Crvenih đavola Tuanzebe je sada otkrio oduševljenje što je United potpisao ugovor sa Cavanijem i raduje se što će učiti od iskusnog napadača na Old Traffordu.

Govoreći u intervjuu, Tuanzebe je rekao: “Edinson Cavani bit će još jedan dodatak momčadi sa svojim iskustvom, sovjim poznavanjem igre i bit će sjajno naučiti nešto novo od njega.”

“Sve pametne osobine i kako čuvati igrača poput njega je nešto sa čim se želite suočiti da biste poboljšali vlastite sposobnosti.”

“Volim igrati protiv talentiranih igrača. Posljednjih dvanaest mjeseci igrao sam s Anthonyjem [Martialom] i bilo mi je pravo zadovoljstvo jer je nevjerojatan na treningu. “

Manchester UNited će se vratiti u akciju u Premier ligi nakon međunarodne pauze kada budu putovali u goste kako bi igrali protiv Newcastle Uniteda, gdje su favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.65 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!