NaslovnicaVijestiAlexander-Arnold otkrio što je Salah uradio na prvom treningu u Liverpoolu

Alexander-Arnold otkrio što je Salah uradio na prvom treningu u Liverpoolu

Tko je mogao i pomisliti da će Mohamed Salaha odigrati sezonu iz snova nakon što je stigao u Liverpool prošlog ljeta? Odgovor je – vjerovatno nitko.

Salah na prvom treningu

Zapravo, mnogi ljubitelji nogometa su smatrali kako je Liverpool napravio veliku grešku plativši 42 miliona eura za igrača koji je već igrao u Premier ligi nekoliko godina ranije, u dresu Chelseaja, te se nije baš proslavio.

[su_bbworld]

Ipak, postoje i oni koji su smatrali upravo suprotno, da će Salah postati prava superzvijezda. Jedan od njih je i defanzivac Liverpoola Trent Alexander-Arnold, koji također igra sjajnu sezonu. On je priznao kako je već na prvom treningu u predsezoni shvatio da je Salah poseban igrač.

U intervjuu za Copa90, mladi desni bek je rekao: “Na prvom treningu u predsezoni smo samo trčali. Nismo se utrkivali, već je to više bio trening izdržljivosti. Bilo je sve teže i teže iz kruga u krug, tako da kada netko nije mogao više trčati, jednostavno bi odustao. Na kraju, svi su odustali i ostali smo samo Salah i ja, a on nije prestajao trčati. Tada sam vidio da je jednostavno nezaustavljiv, činilo mi se kako je njegov limit daleko iznad limita svih ostalih. Ima veliku glad za pobjedom.”

[su_no1forfootball]

Dakle, fenomenalni Egipćanin nije oduševio nove suigrače svojim nogometnim znanjem odmah nakon dolaska na Anfield, već sjajnom fizičkom spremom. To pokazuje i činjenica da ove sezone nije doživio skoro niti jednu povredu, a samo je Roberto Firmino odigrao više utakmica od njega u svim takmičenjima. Na ukupno 48 odigranih utakmica, Salah je postigao čak 43 gola i podijelio 15 asistencija, od čega je deset golova postigao u 11 nastupa u Ligi prvaka, gdje njegov tim večeras igra uzvratnu utakmicu polufinala protiv Rome.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!