NaslovnicaVijestiAlexandre Lacazette dogovorio sve sa Arsenalom oko mogućeg odlaska iz kluba!

Alexandre Lacazette dogovorio sve sa Arsenalom oko mogućeg odlaska iz kluba!

Navodno je napadač Arsenala Alexandre Lacazette sklopio sporazum sa klubom koji mu dopušta da napusti klub na ljetnom prijelaznom roku ako propuste kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Alexandre Lacazette dogovorio

Topnici su se poboljšali otkako je Mikel Arteta zamijenio Unai Emeryja na mjestu menadžera, ali Španjolac ima još uvijek dug put prema slavi u pogledu zauzimanja četvrtog mjesta.

Arsenal također može imati šansu za povratak u Ligu prvaka ako uspije osvojiti Europsku ligu, ali čini se da se Lacazette u tom pogledu već priprema na neuspjeh.

Prema pisanu The Timesa, Francuz ima dogovor sa Arsenalom da može otići ovog ljeta ako se ne kvalificiraju za Ligu prvaka, što bi mogao biti veliki udarac klubu iz sjevernog Londona.

Trenutačno postoje i sumnje u budućnost Pierre-Emericka Aubameyanga, na što ukazuje i Times, a ako oba napadača napuste Arsenal, onda će oni biti u velikom problemu da vrate tim na pravi put.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!